Feesthapjes

hapjes

Op een trouwfeest kunnen hapjes natuurlijk niet ontbreken. Je kunt de gasten tenslotte niet de hele avond op een houtje laten bijten.

Chique en complex
Als je echt indruk wilt maken kun je helemaal op chique gaan met de meest luxe hapjes, zoals toastjes gerookte zalm met kaviaar of ganzenleverpaté en een luxe bittergarnituur. Er zijn mensen die hier helemaal weg van zijn, maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Er zijn genoeg bruidsparen te vinden die de hapjes liever simpel willen houden. Dit wordt al snel saai gevonden, maar niets is minder waar.

Eenvoudig maar origineel
Als je voor simpele hapjes wilt gaan, wil dat niet zeggen dat je niet origineel hoeft te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een frietwagen huren? Je gasten kunnen dan zelf bestellen wat ze het lekkerst vinden en zo genieten van heerlijke snacks. Het is bovendien weer eens wat anders dan een schaal met bitterballen. Ook een simpel blokje kaas en worst of een schaaltje borrelnootjes doen het altijd goed op een feestavond.

Als het op hapjes aankomt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor chique of eenvoudig, het belangrijkst voor iedereen is lekker snacken op je trouwfeest. Wat je wel altijd voor ogen moet houden is dat er genoeg te eten is. Want al is de dj nog zo goed en de sfeer top, niets is zo vervelend als aan het eind van de avond met een knagend gevoel in de maag weer naar huis te moeten gaan.