onbezorgd grote dag

Onbezorgd mooi op de grote dag

Ben je net ten huwelijk gevraagd en al druk met het plannen van de grote dag? Dan heb je vast ook al een idee over hoe je eruit wilt zien als het zo ver is. Stralende lach, de jurk van je dromen en vooral geen harige oksels of benen. Je denkt misschien: dan scheer ik van te voren toch gewoon? Maar veel vrouwen ondervinden juist veel nadelen van scheren zoals rode bultjes en jeuk. Daarnaast komen er gauw weer stoppels terug die, als je donkere haargroei hebt, toch snel opvallen bij die prachtige witte jurk.

Wat nu?

Gelukkig hebben we de perfecte oplossing voor je: laserontharing. Hierbij zorg je er met behulp van een laser van dat haarzakjes waaruit het ongewenste haar groeit permanent wordt vernietigd. Dat klinkt overigens pijnlijker dan dat het werkelijk is. Sterker nog: laser ontharen is helemaal niet pijnlijk. Het voelt ongeveer alsof er een klein elastiekje op je huid wordt geschoten, afhankelijk van de instellingen van de laser. Als je precies wilt weten hoe het voelt, kun je bij veel klinieken ook terecht voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen over de behandeling en kun je een proefpulse ervaren.

Kliniek met ervaren huidtherapeuten

Laserontharing is permanent en dat betekent niet alleen dat je goed na moet denken over welke behandeling je kiest, maar ook waar je deze laat uitvoeren. Kies bij voorkeur een kliniek waar ervaren huidtherapeuten werken en die is aangesloten bij stichting ANBOS. Solution Clinic is daar bijvoorbeeld een van. Het fijne aan deze kliniek is ook dat je er zeven dagen per week terecht kunt, ook ’s avonds.

Meer tijd voor de leuke dingen in het leven

Als je op tijd begint met de behandelingen, loop je er op je trouwdag perfect verzorgd bij! Je hoeft je ook voor de rest van je leven geen zorgen meer te maken over ongewenste haargroei, waardoor je tijd hebt voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Je kersverse man bijvoorbeeld!