De perfecte handtas voor je bruiloft

Binnenkort is het zover, je gaat trouwen. Bijna alles voor je bruiloft is geregeld, je hebt een mooie bruidsjurk uitgezocht, er is alleen nog een probleem. Tijdens het dragen van je bruidsjurk heb je geen mogelijkheden om je noodzakelijke spulletjes zoals je je lipgloss, make-up of je sigaretten te bewaren en een grote handtas is nu niet echt modieus. Gelukkig kun je met deze tips voor de perfecte damestas voor je bruiloft toch goed voor de dag komen.

“eye catcher”

Een tas tijdens je huwelijk hoeft zeker geen stoorzender te zijn. Je kunt ervoor kiezen om je tas juist een echte eye catcher te laten zien. Wanneer dit je bedoeling is kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tas in een opvallende kleur of juist een tas met veel glimmende pailletten of kralen.

Onopvallend

Een tas hoeft niet altijd heel opvallend te zijn. Je kunt er ook voor kiezen dat je tas juist heel subtiel en onopvallend is. In dat geval is het handig om te kiezen voor een tas in dezelfde kleur als je jurk. Zorg er niet alleen voor dat de kleur van je tas goed past bij je jurk, maar dat ook het materiaal op elkaar wordt afgestemd.

Heb je gekozen voor een bruidsjurk van glimmende stof, ga dan ook opzoek naar tasje dat gemaakt is van glimmend materiaal.

Kleine handtas

Superhandig en ook nog modieus is een clutch. Dit is een klein tasje dat je eenvoudig in je hand vast kunt houden. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Soms bevatten ze ook hengsels, waar je de tas aan vast kunt houden.

Vintage style

Anno 2017 is een dames handtas in vintage style helemaal trendy. Deze tassen zijn nieuw te koop, maar extra leuk kan het zijn om tijdens je bruiloft juist een oude handtas te dragen van je oma.