Disclaimer

  1. Inhoudsopgave De informatie beschikbaar op gaatutrouwen.nl is puur voor educatieve en informatieve doeleinden. De content is met de grootste zorg samengesteld, echter, gaatutrouwen.nl geeft geen garanties omtrent de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico. gaatutrouwen.nl is niet aansprakelijk voor enige verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.
  2. Externe Links Vanuit onze website kunt u door middel van hyperlinks direct naar andere websites navigeren. Hoewel wij trachten alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en aard van deze sites. De links naar andere websites impliceren niet een aanbeveling voor al de inhoud die op deze sites gevonden wordt. Site-eigenaren en inhoud kunnen veranderen zonder dat wij de mogelijkheid hebben om dergelijke wijzigingen te verwijderen of te corrigeren.
  3. Affiliate Disclaimer Sommige links op gaatutrouwen.nl kunnen affiliate links zijn. Dit betekent dat als u klikt op de link en het item koopt, gaatutrouwen.nl mogelijk een affiliate commissie ontvangt zonder extra kosten voor u. Dit helpt ons om onze website te ondersteunen en te onderhouden.
  4. Product- en Bedrijfsnamen Alle handelsmerken, productnamen en bedrijfsnamen of logo’s die op gaatutrouwen.nl genoemd worden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van deze namen impliceert geen partnerschap of goedkeuring.
  5. Consent Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.
  6. Update Mochten we deze documentatie updaten, aanpassen of wijzigingen aanbrengen, dan zullen die veranderingen hier prominent gepost worden.

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon