Arendshoeve Trouwen

Arendshoeve Trouwen

De Arendshoeve is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn idyllische ligging in het groene landschap van Nederland, biedt deze trouwlocatie een romantische en sfeervolle setting voor jullie speciale dag. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een groots feest in een van de elegante zalen, de Arendshoeve heeft alles wat je nodig hebt om je bruiloft onvergetelijk te maken.

De perfecte trouwlocatie

Als je op zoek bent naar een unieke en betoverende trouwlocatie, dan is de Arendshoeve de ideale keuze. Met zijn prachtige tuinen, schilderachtige vijvers en charmante gebouwen, biedt deze locatie een adembenemend decor voor jullie huwelijksceremonie en receptie. Of je nu kiest voor een intieme bruiloft met een klein gezelschap of een grootschalig evenement met honderden gasten, de Arendshoeve heeft verschillende ruimtes die aan al jullie wensen voldoen.

Enkele redenen waarom de Arendshoeve de perfecte trouwlocatie is:

 • Prachtige tuinen en landschap
 • Keuze uit verschillende sfeervolle zalen
 • Professioneel en ervaren team dat jullie bijstaat in de planning en uitvoering
 • Mogelijkheid tot buiten trouwen in de romantische tuinen
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Overnachtingsmogelijkheden voor jullie en jullie gasten

De ceremonie

De Arendshoeve biedt verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijksceremonie. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de buitenlucht, omringd door bloeiende bloemen en groene bomen, of een ceremonie in een van de elegante zalen, de keuze is aan jullie. Het ervaren team van de Arendshoeve zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het moment en elkaar.

Enkele mogelijkheden voor de ceremonie:

 • Buiten trouwen in de romantische tuinen
 • Een intieme ceremonie in een van de sfeervolle zalen
 • Een ceremonie onder een prachtige prieel
 • Een ceremonie in de nabijgelegen kerk, gevolgd door een receptie in de Arendshoeve

De receptie en het feest

Na de ceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke receptie en een spetterend feest. De Arendshoeve biedt verschillende ruimtes die perfect zijn voor het ontvangen van jullie gasten en het vieren van jullie huwelijk. Of je nu kiest voor een informele borrel in de tuinen, een uitgebreid diner in een van de sfeervolle zalen of een spetterend feest in de feestzaal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Enkele mogelijkheden voor de receptie en het feest:

 • Een informele borrel in de prachtige tuinen
 • Een uitgebreid diner in een van de sfeervolle zalen
 • Een spetterend feest in de feestzaal
 • Een gezellige barbecue op het terras
 • Een intieme high tea in de theetuin

Catering en overnachting

De Arendshoeve biedt uitgebreide cateringmogelijkheden voor jullie bruiloft. Of je nu kiest voor een luxe diner, een buffet met diverse gerechten of een informele barbecue, het ervaren team van de Arendshoeve zal ervoor zorgen dat het eten perfect aansluit bij jullie wensen en smaak. Daarnaast biedt de Arendshoeve ook overnachtingsmogelijkheden voor jullie en jullie gasten, zodat jullie na een lange dag vol feestelijkheden kunnen ontspannen en genieten van een comfortabele nachtrust.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betoverende trouwlocatie in Nederland, dan is de Arendshoeve de perfecte keuze. Met zijn prachtige tuinen, sfeervolle zalen en professionele team, biedt deze locatie alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een groots feest in een van de elegante zalen, de Arendshoeve zal jullie verwachtingen overtreffen. Neem contact op met de Arendshoeve en ontdek de mogelijkheden voor jullie trouwdag!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon