Beeckestijn Trouwen

Beeckestijn Trouwen

Beeckestijn Trouwen is een populaire keuze voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en romantische locatie voor hun bruiloft. Beeckestijn is een prachtig landgoed gelegen in Velsen-Zuid, Noord-Holland. Met zijn prachtige tuinen, historische gebouwen en sfeervolle ambiance is Beeckestijn de perfecte plek om elkaar het jawoord te geven.

De geschiedenis van Beeckestijn

Beeckestijn is een landgoed dat dateert uit de 18e eeuw. Het landhuis werd gebouwd in rococostijl en diende als buitenverblijf voor rijke Amsterdamse kooplieden. Het landgoed heeft een rijke geschiedenis en is sinds 1972 eigendom van Vereniging Hendrick de Keyser, een organisatie die zich inzet voor het behoud van historisch erfgoed.

De prachtige tuinen van Beeckestijn zijn ontworpen in de Engelse landschapsstijl en bieden een idyllische setting voor een romantische bruiloft. Met zijn formele gazons, slingerende paden en sierlijke fonteinen is het landgoed een lust voor het oog en een perfecte achtergrond voor trouwfoto’s.

De mogelijkheden voor trouwen op Beeckestijn

Beeckestijn biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de historische trouwzaal of een groots feest in de prachtige tuinen, er is voor elk wat wils.

Enkele mogelijkheden voor trouwen op Beeckestijn zijn:

  • Een ceremonie in de historische trouwzaal
  • Een buitenbruiloft in de tuinen
  • Een receptie in de sfeervolle oranjerie
  • Een feest in het landhuis

Daarnaast biedt Beeckestijn ook de mogelijkheid om de gehele dag op het landgoed door te brengen. Van de ceremonie tot het feest, alles kan op één locatie plaatsvinden. Dit zorgt voor gemak en een ontspannen sfeer voor zowel het bruidspaar als de gasten.

De voordelen van trouwen op Beeckestijn

Het trouwen op Beeckestijn biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere trouwlocaties. Enkele voordelen zijn:

  • De prachtige omgeving: Beeckestijn is omgeven door groen en biedt een rustige en romantische sfeer.
  • De historische ambiance: Het landhuis en de tuinen ademen geschiedenis en geven een unieke sfeer aan de bruiloft.
  • De flexibiliteit: Beeckestijn biedt verschillende mogelijkheden en arrangementen, zodat je de bruiloft kunt vormgeven naar jouw wensen.
  • De professionele service: Het team van Beeckestijn staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van de perfecte bruiloft.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots feest, trouwen op Beeckestijn zal een onvergetelijke ervaring zijn. Het landgoed biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bruiloft, van de prachtige locatie tot de professionele service.

Conclusie

Beeckestijn Trouwen is een geweldige keuze voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en romantische locatie voor hun bruiloft. Met zijn prachtige tuinen, historische gebouwen en sfeervolle ambiance biedt Beeckestijn alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots feest, Beeckestijn zal zeker indruk maken op zowel het bruidspaar als de gasten. Neem contact op met Beeckestijn en ontdek de mogelijkheden voor jouw droombruiloft!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon