Beneden Sas Trouwen

Beneden Sas Trouwen

Ben je op zoek naar een unieke en romantische locatie om te trouwen? Denk dan eens aan beneden Sas trouwen! Deze idyllische plek in Nederland biedt een prachtige omgeving voor een onvergetelijke bruiloft. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over trouwen bij beneden Sas.

Wat is beneden Sas?

Beneden Sas is een historische locatie gelegen in de provincie Zeeland, vlakbij het dorpje De Heen. Het is een voormalige sluis die vroeger diende als verbinding tussen het Volkerak en de Steenbergse Vliet. Tegenwoordig is beneden Sas een populaire trouwlocatie vanwege de prachtige natuur en de romantische sfeer.

Waarom trouwen bij beneden Sas?

Er zijn verschillende redenen waarom veel stellen kiezen voor een bruiloft bij beneden Sas:

 • Unieke locatie: Trouwen bij beneden Sas is allesbehalve standaard. Je hebt de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven op een historische plek met een rijke geschiedenis.
 • Natuurlijke omgeving: Ben je een natuurliefhebber? Dan is beneden Sas de perfecte trouwlocatie voor jou. Omringd door water, groene weilanden en prachtige bomen, zorgt deze plek voor adembenemende foto’s en een ontspannen sfeer.
 • Romantische sfeer: De rustige en intieme sfeer van beneden Sas zorgt voor een romantische setting. Het geluid van kabbelend water en de zachte bries zorgen voor een magische ambiance.
 • Flexibiliteit: Bij beneden Sas zijn er diverse mogelijkheden om jullie bruiloft naar wens in te richten. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de buitenlucht of een groots feest in een van de nabijgelegen feestzalen, alles is mogelijk.

De ceremonie

De ceremonie is het hoogtepunt van jullie trouwdag en bij beneden Sas zijn er verschillende opties om deze speciale gebeurtenis vorm te geven:

 • Buiten ceremonie: Bij mooi weer kunnen jullie ervoor kiezen om elkaar het jawoord te geven in de buitenlucht. Met de prachtige natuur als achtergrond wordt dit een onvergetelijk moment.
 • Binnen ceremonie: Mocht het weer niet meewerken, dan is er ook de mogelijkheid om de ceremonie binnen te laten plaatsvinden. De historische gebouwen bieden een unieke en sfeervolle setting.
 • Boottocht: Een bijzondere optie is om te trouwen op een boot. Bij beneden Sas kunnen jullie een boot huren en elkaar het jawoord geven terwijl jullie over het water varen. Een romantische en avontuurlijke ervaring!

De receptie en het feest

Na de ceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke receptie en een spetterend feest. Bij beneden Sas zijn er verschillende mogelijkheden om dit te vieren:

 • Feestzaal: Er zijn diverse feestzalen in de omgeving van beneden Sas waar jullie een knallend feest kunnen geven. Van kleine intieme zalen tot grote ruimtes voor een groots feest, er is voor ieder wat wils.
 • Tent: Willen jullie graag een buitenfeest? Dan kunnen jullie ervoor kiezen om een tent te plaatsen op het terrein van beneden Sas. Zo kunnen jullie dansen onder de sterrenhemel en genieten van de natuurlijke omgeving.
 • Catering: Voor de catering kunnen jullie gebruik maken van de diensten van beneden Sas zelf of een externe cateraar inschakelen. Van een uitgebreid diner tot een buffet of foodtrucks, alles is mogelijk.

Praktische informatie

Als jullie besluiten om bij beneden Sas te trouwen, zijn er een aantal praktische zaken waar jullie rekening mee moeten houden:

 • Reserveren: Beneden Sas is een populaire trouwlocatie, dus het is verstandig om tijdig te reserveren. Zo zijn jullie verzekerd van de gewenste datum.
 • Vergunningen: Afhankelijk van jullie plannen en wensen, kan het zijn dat jullie bepaalde vergunningen nodig hebben. Informeer hier tijdig naar om verrassingen te voorkomen.
 • Parkeergelegenheid: Zorg ervoor dat er voldoende parkeergelegenheid is voor jullie gasten. Bij beneden Sas zijn er vaak mogelijkheden om te parkeren in de nabije omgeving.
 • Overnachting: Willen jullie graag overnachten in de buurt van beneden Sas? Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, variërend van hotels tot bed & breakfasts.

Kortom, beneden Sas is een prachtige en romantische locatie om te trouwen. Met de natuurlijke omgeving, de historische gebouwen en de flexibele mogelijkheden, is dit een trouwlocatie die garant staat voor een onvergetelijke bruiloft. Neem contact op met beneden Sas en ontdek de mogelijkheden voor jullie speciale dag!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon