Bergsche Plas Trouwen: Een Unieke Locatie voor Jullie Huwelijksdag

Als jullie op zoek zijn naar een unieke en sfeervolle locatie om te trouwen, dan is de Bergsche Plas een perfecte keuze. Gelegen in het prachtige natuurgebied van het Lage Bergse Bos, biedt deze idyllische plek een adembenemend uitzicht op het water en een rustige omgeving voor jullie speciale dag. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie aan het water of een groots feest in de buitenlucht, de Bergsche Plas heeft alles wat jullie nodig hebben om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

De Locatie

De Bergsche Plas is een populaire trouwlocatie in de regio Rotterdam. Het is een prachtig stukje natuur met een groot meer, omringd door groene bossen en weelderige tuinen. De locatie biedt verschillende mogelijkheden voor jullie ceremonie, receptie en feest. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie aan het water, een romantische bruiloft in de tuin of een groots feest in een van de sfeervolle zalen, de Bergsche Plas heeft voor elk wat wils.

De Bergsche Plas beschikt over diverse binnen- en buitenlocaties die volledig naar jullie wensen kunnen worden ingericht. Van een sfeervolle zaal met uitzicht op het meer tot een romantische tuin met bloeiende bloemen, er is voor ieder wat wils. De locatie biedt ook de mogelijkheid om een tent te plaatsen, zodat jullie ook bij minder mooi weer kunnen genieten van de prachtige omgeving.

De Ceremonie

De Bergsche Plas biedt verschillende mogelijkheden voor jullie ceremonie. Jullie kunnen ervoor kiezen om elkaar het jawoord te geven aan het water, omringd door jullie dierbaren. Het geluid van kabbelende golven en het prachtige uitzicht op het meer zorgen voor een romantische en intieme sfeer. Als jullie liever binnen trouwen, zijn er ook sfeervolle zalen beschikbaar waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven.

De locatie biedt ook de mogelijkheid om jullie ceremonie te combineren met een receptie of feest. Na de ceremonie kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een heerlijke champagne toast en bruidstaart. De Bergsche Plas heeft een ervaren team dat jullie kan helpen bij het plannen en organiseren van jullie perfecte dag, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten van elk moment.

De Receptie en het Feest

Na de ceremonie is het tijd om te feesten! De Bergsche Plas biedt verschillende mogelijkheden voor jullie receptie en feest. Jullie kunnen ervoor kiezen om te genieten van een heerlijk diner in een van de sfeervolle zalen, met uitzicht op het meer. Of jullie kunnen ervoor kiezen om een buitenfeest te organiseren in de prachtige tuin, omringd door bloeiende bloemen en groene bomen.

De locatie biedt ook de mogelijkheid om een tent te plaatsen, zodat jullie ook bij minder mooi weer buiten kunnen feesten. De Bergsche Plas heeft een ervaren cateringteam dat jullie kan helpen bij het samenstellen van een heerlijk menu dat past bij jullie smaak en voorkeuren. Van een uitgebreid buffet tot een luxe diner, alles is mogelijk.

Extra’s

Naast de prachtige locatie en uitstekende service, biedt de Bergsche Plas ook verschillende extra’s om jullie huwelijksdag nog specialer te maken. Jullie kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een romantische boottocht over het meer, waar jullie kunnen genieten van het prachtige uitzicht en quality time kunnen doorbrengen met jullie gasten.

Daarnaast biedt de Bergsche Plas ook de mogelijkheid om te overnachten in een van de nabijgelegen hotels. Zo kunnen jullie en jullie gasten na een lange dag vol feest en plezier ontspannen en genieten van een goede nachtrust.

Conclusie

Als jullie op zoek zijn naar een unieke en sfeervolle locatie om te trouwen, dan is de Bergsche Plas de perfecte keuze. Met zijn prachtige uitzicht op het water, groene bossen en weelderige tuinen, biedt deze locatie alles wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke huwelijksdag. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie aan het water of een groots feest in de buitenlucht, de Bergsche Plas heeft het allemaal. Met zijn ervaren team en uitstekende service zorgt de Bergsche Plas ervoor dat jullie dag perfect verloopt. Dus waar wachten jullie nog op? Plan jullie droombruiloft bij de Bergsche Plas en maak van jullie huwelijksdag een dag om nooit te vergeten!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon