Blond Trouwen: Een Gids voor een Perfecte Blonde Bruiloft

Blond trouwen is een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Veel bruiden kiezen ervoor om hun blonde lokken te omarmen op hun grote dag en een bruiloft te creëren die perfect past bij hun haarkleur. Of je nu natuurlijk blond bent of je haar hebt geverfd, er zijn talloze manieren om je blonde haar te laten schitteren op je trouwdag. In dit artikel zullen we enkele tips en ideeën delen om je te helpen bij het plannen van een prachtige blonde bruiloft.

Blonde Bruiloftsthema’s

Een van de eerste dingen waar je aan moet denken bij het plannen van een blonde bruiloft is het kiezen van een geschikt thema. Er zijn verschillende thema’s die perfect passen bij blond haar en een romantische sfeer creëren. Hier zijn enkele populaire blonde bruiloftsthema’s:

 • Bohemian Chic: Een bohemian bruiloftsthema is perfect voor bruiden met lang, golvend blond haar. Denk aan bloemenkransen, losse vlechten en een relaxte sfeer.
 • Beachy Vibes: Als je blond haar hebt en van het strand houdt, is een strandbruiloftsthema een geweldige keuze. Denk aan zachte kleuren, schelpendecoraties en een informele dresscode.
 • Romantische Tuin: Een romantische tuinbruiloft is perfect voor bruiden met blond haar en een lieflijke uitstraling. Denk aan bloemen, pastelkleuren en een buitenlocatie.

Blonde Bruiloftskleding

De keuze van je trouwkleding is essentieel om je blonde haar te laten stralen op je trouwdag. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de perfecte blonde bruiloftskleding:

 • Bruidsjurk: Kies een bruidsjurk die past bij je haarkleur en huidskleur. Voor blondines zijn zachte kleuren zoals ivoor, champagne en blush perfect. Kies ook voor een jurk die je blonde haar complimenteert, zoals een jurk met kanten details of een romantische bloemenapplicatie.
 • Bruidsmeisjesjurken: Als je bruidsmeisjes ook blond zijn, kun je ervoor kiezen om ze in dezelfde kleur jurken te laten dragen als jij. Dit creëert een harmonieus geheel en laat jullie blonde lokken extra opvallen.
 • Accessoires: Kies accessoires die je blonde haar accentueren, zoals een sprankelende tiara, een bloemenkroon of een haarstukje met parels. Deze details zullen je blonde haar laten stralen op je trouwdag.

Blonde Bruiloftsdecoraties

De decoraties op je bruiloft kunnen een groot verschil maken in hoe je blonde haar opvalt. Hier zijn enkele ideeën voor blonde bruiloftsdecoraties:

 • Bloemen: Kies voor bloemendecoraties die passen bij je haarkleur. Denk aan zachte pastelkleuren zoals roze, perzik en lavendel. Voeg ook wat groen toe voor een frisse uitstraling.
 • Tafeldecoraties: Kies voor tafeldecoraties die je blonde haar complimenteert. Denk aan tafelkleden in zachte kleuren, bloemstukken met witte en gele bloemen en gouden accenten.
 • Verlichting: Creëer een romantische sfeer met zachte verlichting. Denk aan kaarsen, lantaarns en twinkle lights. Deze verlichting zal je blonde haar laten stralen.

Blonde Bruiloftskapsels

Je kapsel is een belangrijk onderdeel van je blonde bruiloftslook. Hier zijn enkele ideeën voor blonde bruiloftskapsels:

 • Losse Krullen: Laat je blonde haar los en creëer zachte, romantische krullen. Voeg een bloemenkroon toe voor een extra boho-touch.
 • Half Opgestoken: Kies voor een half opgestoken kapsel met losse vlechten en bloemendetails. Dit kapsel is perfect voor een romantische tuinbruiloft.
 • Chignon: Ga voor een elegante chignon met een lage knot. Voeg wat sprankelende haarspelden toe voor een glamoureuze touch.

Blonde Bruiloftsmake-up

Je make-up moet je blonde haar complimenteren en je natuurlijke schoonheid benadrukken. Hier zijn enkele tips voor blonde bruiloftsmake-up:

 • Natuurlijke Look: Kies voor een natuurlijke make-uplook met zachte kleuren. Denk aan lichte bruintinten voor je oogschaduw en een roze blush voor je wangen.
 • Glanzende Lippen: Ga voor glanzende lippen in een zachte roze of perzikkleur. Dit zal je blonde haar laten stralen.
 • Gedefinieerde Wenkbrauwen: Zorg ervoor dat je wenkbrauwen goed zijn geëpileerd en gedefinieerd. Dit zal je gezichtskenmerken accentueren en je blonde haar in evenwicht brengen.

Blonde Bruiloftsfotografie

Als je blond trouwt, wil je natuurlijk dat je blonde haar schittert op de trouwfoto’s. Hier zijn enkele tips voor blonde bruiloftsfotografie:

 • Natuurlijk Licht: Kies voor buitenlocaties en maak gebruik van natuurlijk licht. Dit zal je blonde haar laten stralen en zorgen voor prachtige foto’s.
 • Achtergrond: Kies voor een achtergrond die je blonde haar complimenteert. Denk aan bloemenvelden, stranden of een romantische tuin.
 • Beweging: Laat je blonde haar wapperen in de wind voor dynamische en levendige foto’s. Dit zal je trouwfoto’s extra speciaal maken.

Met deze tips en ideeën kun je een perfecte blonde bruiloft plannen die je blonde haar laat stralen op je grote dag. Of je nu kiest voor een bohemian bruiloftsthema, een romantische tuinbruiloft of een strandbruiloft, zorg ervoor dat je trouwkleding, decoraties, kapsel, make-up en fotografie je blonde lokken complimenteren. Geniet van je blonde bruiloft en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon