Fort Altena Trouwen: Een Unieke Locatie voor Jullie Huwelijksdag

Fort Altena trouwen is een droom die werkelijkheid kan worden. Dit prachtige fort, gelegen in het pittoreske dorpje Werkendam, biedt een unieke en romantische setting voor jullie huwelijksdag. Met zijn historische charme en adembenemende omgeving is Fort Altena de perfecte locatie om jullie liefde te vieren en een onvergetelijke herinnering te creëren.

De Geschiedenis van Fort Altena

Fort Altena is een van de vele forten die deel uitmaken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie uit de 19e eeuw. Het fort diende als bescherming van de strategisch belangrijke rivier de Merwede en was onderdeel van de verdediging van de Vesting Holland. Het fort is prachtig gerestaureerd en heeft zijn historische karakter behouden, waardoor het een unieke en sfeervolle locatie is geworden voor diverse evenementen, waaronder bruiloften.

De Trouwlocaties binnen Fort Altena

Fort Altena biedt verschillende trouwlocaties die perfect zijn voor zowel intieme ceremonies als grotere bruiloften. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

1. De Kapel

De Kapel is een prachtige ruimte binnen het fort die plaats biedt aan maximaal 100 gasten. Met zijn hoge plafonds, glas-in-loodramen en historische details creëert de Kapel een romantische en intieme sfeer voor jullie huwelijksceremonie. Het altaar vormt het middelpunt van de ruimte en is perfect voor het uitwisselen van jullie geloften.

2. De Binnenplaats

De Binnenplaats is een openluchtlocatie binnen het fort, omringd door historische muren en groene natuur. Deze idyllische plek is ideaal voor een zomerse bruiloft en biedt ruimte aan maximaal 150 gasten. Jullie kunnen hier in de buitenlucht trouwen en genieten van de prachtige omgeving.

3. Het Fortterras

Het Fortterras is een ruimte met een prachtig uitzicht over het fort en de omliggende natuur. Deze locatie is geschikt voor grotere bruiloften tot wel 250 gasten. Het terras is overdekt, waardoor jullie ook bij minder mooi weer kunnen genieten van een buitenbruiloft. Het Fortterras biedt tevens de mogelijkheid om een tent te plaatsen, zodat jullie ook ’s avonds kunnen blijven feesten.

De Mogelijkheden bij Fort Altena

Naast de prachtige trouwlocaties biedt Fort Altena ook diverse mogelijkheden om jullie huwelijksdag compleet te maken. Hieronder vind je een overzicht van de extra services die het fort aanbiedt:

1. Catering

Fort Altena werkt samen met ervaren cateraars die jullie kunnen voorzien van heerlijke gerechten en drankjes. Of jullie nu kiezen voor een uitgebreid diner, een buffet of een walking dinner, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het team van Fort Altena denkt graag met jullie mee om een menu samen te stellen dat perfect aansluit bij jullie wensen.

2. Fotografie en Videografie

Een huwelijksdag is een dag vol mooie momenten die jullie voor altijd willen vastleggen. Fort Altena werkt samen met professionele fotografen en videografen die jullie kunnen helpen om deze speciale momenten op een prachtige manier vast te leggen. Van het ja-woord tot de eerste dans, jullie kunnen rekenen op een schitterende herinnering aan jullie trouwdag.

3. Overnachtingsmogelijkheden

Willen jullie graag samen met jullie gasten blijven overnachten na de bruiloft? Fort Altena biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden, waaronder luxe hotelkamers en sfeervolle groepsaccommodaties. Zo kunnen jullie nog langer genieten van de prachtige omgeving en de gezelligheid van jullie huwelijksfeest.

Conclusie

Fort Altena trouwen is een unieke ervaring die jullie huwelijksdag onvergetelijk zal maken. Met zijn historische charme, prachtige trouwlocaties en uitgebreide mogelijkheden is Fort Altena de perfecte keuze voor stellen die op zoek zijn naar een bijzondere en romantische locatie. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in de Kapel, een buitenbruiloft op de Binnenplaats of een groots feest op het Fortterras, Fort Altena biedt alles wat jullie nodig hebben om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden.

Neem contact op met Fort Altena en ontdek de mogelijkheden voor jullie huwelijksdag. Laat je betoveren door de historische pracht van het fort en creëer samen met jullie dierbaren een herinnering die voor altijd zal blijven bestaan.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon