Fraeylemaborg Trouwen

Fraeylemaborg Trouwen

De Fraeylemaborg is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn historische charme en idyllische omgeving is het een populaire keuze voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en unieke trouwlocatie. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over trouwen op de Fraeylemaborg.

De Fraeylemaborg

De Fraeylemaborg is een adellijke borg gelegen in Slochteren, Groningen. Het is een van de best bewaarde borgen in Nederland en dateert uit de 14e eeuw. De borg is omgeven door prachtige tuinen en een gracht, waardoor het een sprookjesachtige sfeer heeft. Het is een populaire toeristische attractie vanwege zijn historische waarde en architectonische schoonheid.

De Fraeylemaborg is ook een officiële trouwlocatie, wat betekent dat stellen hier hun huwelijksceremonie kunnen houden. Het biedt verschillende mogelijkheden voor zowel de ceremonie als de receptie, waardoor het een veelzijdige keuze is voor bruiloften van verschillende groottes.

Trouwceremonie op de Fraeylemaborg

De Fraeylemaborg biedt verschillende prachtige ruimtes voor de trouwceremonie. Stellen kunnen ervoor kiezen om te trouwen in de sfeervolle Oranjerie, die plaats biedt aan maximaal 80 gasten. Deze ruimte heeft grote ramen die uitkijken op de tuinen en zorgen voor een adembenemend uitzicht tijdens de ceremonie.

Een andere optie is het trouwen in de intieme en romantische Borgzaal, die plaats biedt aan maximaal 40 gasten. Deze zaal is versierd met antieke meubels en schilderijen, waardoor het een unieke en historische ambiance heeft.

Naast deze binnenruimtes biedt de Fraeylemaborg ook de mogelijkheid om buiten te trouwen. Stellen kunnen ervoor kiezen om hun geloften uit te wisselen in de prachtige tuinen van de borg, omringd door bloemen en groen. Dit creëert een betoverende setting voor een romantische en onvergetelijke ceremonie.

Receptie en feest op de Fraeylemaborg

Na de trouwceremonie kunnen stellen ervoor kiezen om hun receptie en feest op de Fraeylemaborg te houden. De borg biedt verschillende ruimtes voor deze gelegenheden, afhankelijk van de grootte van de bruiloft.

De Oranjerie is een populaire keuze voor de receptie. Met zijn grote ramen en uitzicht op de tuinen, biedt het een prachtige setting voor een feestelijke bijeenkomst. Deze ruimte kan worden ingericht met tafels, stoelen en decoraties naar keuze, waardoor stellen hun eigen persoonlijke touch aan de ruimte kunnen geven.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een tent op te zetten in de tuinen van de Fraeylemaborg. Dit is ideaal voor grotere bruiloften, waarbij meer ruimte nodig is voor gasten en entertainment. Stellen kunnen een feestelijke sfeer creëren met verlichting, muziek en dansvloeren, terwijl ze genieten van de prachtige omgeving van de borg.

Extra services en mogelijkheden

Naast de prachtige locatie biedt de Fraeylemaborg ook verschillende extra services en mogelijkheden om de trouwdag nog specialer te maken. Stellen kunnen ervoor kiezen om gebruik te maken van de cateringdiensten van de borg, waarbij heerlijke gerechten worden geserveerd die passen bij de stijl en het thema van de bruiloft.

Daarnaast kunnen stellen ook gebruik maken van de professionele weddingplanners van de Fraeylemaborg. Deze experts kunnen helpen bij het plannen en organiseren van de trouwdag, waardoor stellen zich kunnen concentreren op het genieten van hun speciale dag zonder stress en zorgen.

Conclusie

Trouwen op de Fraeylemaborg is een droom die uitkomt voor veel stellen. Met zijn historische charme, prachtige tuinen en idyllische omgeving biedt het de perfecte setting voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de Borgzaal of een groots feest in de Oranjerie, de Fraeylemaborg zal zeker indruk maken op zowel het bruidspaar als de gasten. Met de extra services en mogelijkheden die worden aangeboden, kan de trouwdag tot in de puntjes worden georganiseerd, waardoor het een stressvrije en magische ervaring wordt. Kortom, trouwen op de Fraeylemaborg is een keuze waar je geen spijt van zult krijgen.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon