Gemeente Den Bosch Trouwen

Gemeente Den Bosch Trouwen

Den Bosch, ook wel bekend als ‘s-Hertogenbosch, is een prachtige stad in het zuiden van Nederland. Het is een populaire bestemming voor stellen die willen trouwen. De gemeente Den Bosch biedt verschillende mogelijkheden en locaties voor het voltrekken van een huwelijk. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een grootschalige bruiloft, Den Bosch heeft voor ieder wat wils.

Trouwlocaties in Den Bosch

De gemeente Den Bosch heeft diverse trouwlocaties waar je elkaar het jawoord kunt geven. Hieronder volgt een opsomming van enkele populaire trouwlocaties:

 • Stadhuis: Het historische stadhuis van Den Bosch is een prachtige locatie voor een huwelijksceremonie. De sfeervolle trouwzaal biedt plaats aan zowel kleine als grote gezelschappen.
 • Kasteel Heeswijk: Dit imposante kasteel, gelegen net buiten Den Bosch, is een romantische setting voor een huwelijk. De prachtige tuinen en het historische interieur zorgen voor een onvergetelijke dag.
 • Sint-Janskathedraal: Deze indrukwekkende kathedraal is een van de bekendste bezienswaardigheden van Den Bosch. Het is mogelijk om hier een religieuze huwelijksceremonie te laten plaatsvinden.
 • De Orangerie: Deze voormalige kloostertuin is omgetoverd tot een schitterende trouwlocatie. Met een prachtige binnentuin en diverse zalen is De Orangerie een veelgekozen locatie voor bruiloften.

Trouwambtenaren in Den Bosch

De gemeente Den Bosch heeft ervaren trouwambtenaren die de huwelijksceremonie kunnen voltrekken. Zij zorgen ervoor dat jullie trouwdag persoonlijk en uniek wordt. Bij het reserveren van de trouwdatum kun je aangeven welke trouwambtenaar jullie voorkeur heeft. Zo kunnen jullie een ambtenaar kiezen die goed bij jullie past.

Trouwfoto’s in Den Bosch

Den Bosch biedt talloze prachtige locaties voor het maken van trouwfoto’s. Na de huwelijksceremonie kunnen jullie samen met de fotograaf op pad om de mooiste plekjes van de stad te ontdekken. Enkele populaire fotolocaties zijn:

 • De Binnendieze: Maak een romantische rondvaart door de grachten van Den Bosch en laat jullie fotograferen op de karakteristieke bruggetjes.
 • De Markt: Het bruisende hart van de stad, omringd door historische gebouwen, is een ideale plek voor het maken van sfeervolle trouwfoto’s.
 • Het Bossche Broek: Dit prachtige natuurgebied aan de rand van de stad biedt een rustige en groene omgeving voor romantische foto’s.

Trouwleveranciers in Den Bosch

Den Bosch heeft een breed scala aan trouwleveranciers die jullie kunnen helpen bij het organiseren van jullie perfecte bruiloft. Hieronder volgt een overzicht van enkele belangrijke trouwleveranciers:

 • Trouwlocaties: Naast de eerder genoemde trouwlocaties zijn er nog vele andere prachtige plekken in Den Bosch waar jullie kunnen trouwen, zoals landgoederen, hotels en restaurants.
 • Catering: Voor een heerlijk diner of een feestelijke receptie kunnen jullie gebruik maken van de diensten van diverse cateraars in Den Bosch.
 • Fotografie en videografie: Er zijn verschillende professionele fotografen en videografen in Den Bosch die jullie trouwdag op een prachtige manier kunnen vastleggen.
 • Bloemisten: Voor het bruidsboeket, de corsages en de bloemdecoraties kunnen jullie terecht bij de vele bloemisten in Den Bosch.
 • Muziek en entertainment: Maak jullie bruiloft compleet met live muziek, een DJ of ander entertainment. Den Bosch heeft diverse artiesten en bands die jullie kunnen boeken.

Trouwambtenaar in Den Bosch worden

Ben je geïnteresseerd in het voltrekken van huwelijken en wil je trouwambtenaar worden in Den Bosch? De gemeente biedt de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot trouwambtenaar. Tijdens deze opleiding leer je alles over het voltrekken van huwelijken en het begeleiden van bruidsparen. Een bijzondere en eervolle functie waarbij je een belangrijke rol speelt op de mooiste dag van mensen hun leven.

Conclusie

Gemeente Den Bosch is een prachtige locatie om te trouwen. Met diverse trouwlocaties, ervaren trouwambtenaren en een breed scala aan trouwleveranciers is alles mogelijk voor jullie perfecte bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in het historische stadhuis of een grootschalige bruiloft in een kasteel, Den Bosch biedt voor ieder wat wils. Laat je betoveren door de charme van deze stad en maak van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon