Havixhorst Trouwen: Een Betoverende Locatie voor Jullie Huwelijksdag

Als jullie op zoek zijn naar een sprookjesachtige locatie om te trouwen, dan is Havixhorst de perfecte keuze. Gelegen in het prachtige Drenthe, biedt Havixhorst een idyllische omgeving voor jullie huwelijksdag. Met zijn historische charme, weelderige tuinen en romantische sfeer, zal Havixhorst jullie bruiloft transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

De Geschiedenis van Havixhorst

Havixhorst is een landgoed dat teruggaat tot de 17e eeuw. Het landhuis, dat oorspronkelijk werd gebouwd als een versterkte boerderij, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtig landgoed. Het landhuis zelf is een voorbeeld van klassieke architectuur, met zijn statige gevel, imposante torens en elegante interieur.

De tuinen van Havixhorst zijn even betoverend als het landhuis zelf. Met zijn formele gazons, kleurrijke bloembedden en kronkelende paden, biedt de tuin een romantische setting voor jullie huwelijksceremonie en fotoshoots.

De Mogelijkheden voor Jullie Huwelijksdag

Havixhorst biedt verschillende mogelijkheden voor jullie huwelijksdag. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de balzaal, Havixhorst heeft alles wat jullie nodig hebben om jullie visie werkelijkheid te maken.

Enkele van de mogelijkheden die Havixhorst biedt zijn:

  • Een romantische buitenbruiloft in de tuinen
  • Een intieme ceremonie in de historische kapel
  • Een stijlvolle receptie in de balzaal
  • Een heerlijk diner in het restaurant van Havixhorst
  • Een spetterend feest in de feestzaal

Wat jullie ook kiezen, het ervaren team van Havixhorst zal ervoor zorgen dat jullie huwelijksdag perfect verloopt. Ze bieden uitgebreide huwelijksarrangementen aan, inclusief catering, decoratie en zelfs overnachtingsmogelijkheden voor jullie en jullie gasten.

De Voordelen van Trouwen bij Havixhorst

Het trouwen bij Havixhorst biedt vele voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom Havixhorst de ideale locatie is voor jullie huwelijksdag:

  • Prachtige omgeving: Havixhorst is omgeven door natuurlijke schoonheid, waardoor jullie huwelijksfoto’s adembenemend zullen zijn.
  • Exclusiviteit: Havixhorst biedt de mogelijkheid om de hele locatie exclusief voor jullie bruiloft te reserveren, waardoor jullie en jullie gasten kunnen genieten van absolute privacy.
  • Professioneel team: Het ervaren team van Havixhorst staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en uitvoeren van jullie huwelijksdag, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten van elk moment.
  • Culinair genot: Het restaurant van Havixhorst staat bekend om zijn uitstekende keuken. Jullie kunnen genieten van een heerlijk diner bereid met verse, lokale ingrediënten.
  • Overnachtingsmogelijkheden: Havixhorst biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden, zodat jullie en jullie gasten kunnen blijven overnachten en nog langer kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Plan Jullie Droombruiloft bij Havixhorst

Als jullie dromen van een betoverende bruiloft in een historische setting, dan is Havixhorst de perfecte keuze. Met zijn prachtige landhuis, weelderige tuinen en professionele team, zal Havixhorst jullie huwelijksdag omtoveren tot een sprookje.

Neem vandaag nog contact op met Havixhorst om jullie mogelijkheden te bespreken en jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Jullie verdienen een huwelijksdag die jullie voor altijd zullen koesteren, en Havixhorst kan jullie daarbij helpen.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon