Huys ten Donck trouwen

Huys ten Donck trouwen

Huys ten Donck is een prachtige locatie om te trouwen. Het historische landgoed, gelegen in Ridderkerk, biedt een idyllische setting voor een onvergetelijke bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuinen of een groots feest in het statige landhuis, Huys ten Donck heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte trouwdag.

De geschiedenis van Huys ten Donck

Huys ten Donck is een van de oudste buitenplaatsen in Nederland. Het landgoed werd in de 17e eeuw gebouwd en heeft sindsdien zijn oorspronkelijke charme behouden. Het landhuis is omgeven door prachtige tuinen, een park en een moestuin. Het is een unieke locatie waar geschiedenis en romantiek samenkomen.

De mogelijkheden voor een Huys ten Donck bruiloft

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuinen of een groots feest in het landhuis, Huys ten Donck biedt verschillende mogelijkheden voor een bruiloft op maat. Hier zijn enkele opties:

  • Een buitenbruiloft in de prachtige tuinen van Huys ten Donck. Met de historische gebouwen en het groene landschap als achtergrond, is dit een sprookjesachtige setting voor je ceremonie.
  • Een ceremonie in de Oranjerie, een stijlvolle locatie met grote ramen die uitkijken op de tuinen. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 100 gasten en is perfect voor een intieme bruiloft.
  • Een feest in het landhuis, waarbij je gebruik kunt maken van de verschillende zalen en salons. Het landhuis biedt plaats aan maximaal 250 gasten en is ideaal voor een groots feest.

De voordelen van trouwen bij Huys ten Donck

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het trouwen bij Huys ten Donck:

  • De prachtige omgeving zorgt voor een romantische sfeer en biedt talloze mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s.
  • Huys ten Donck heeft ervaren weddingplanners die je kunnen helpen bij het plannen en organiseren van je bruiloft. Ze hebben uitgebreide kennis van de locatie en kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw speciale dag.
  • De catering bij Huys ten Donck is van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende menu-opties en de chef-kok zal ervoor zorgen dat je gasten culinair verwend worden.
  • Huys ten Donck biedt ook overnachtingsmogelijkheden voor jou en je gasten. Het landgoed heeft een aantal luxe kamers en suites waar je kunt verblijven na de bruiloft.

De kosten van een Huys ten Donck bruiloft

De kosten van een bruiloft bij Huys ten Donck variëren, afhankelijk van je wensen en het aantal gasten. Het is raadzaam om contact op te nemen met de locatie voor een offerte op maat. Huys ten Donck biedt verschillende arrangementen aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Conclusie

Huys ten Donck is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn historische charme, prachtige tuinen en uitstekende faciliteiten, biedt het landgoed alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuinen of een groots feest in het landhuis, Huys ten Donck zal zeker indruk maken op jou en je gasten. Neem contact op met de locatie voor meer informatie en begin met het plannen van jouw droombruiloft!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon