Kasteel Duivenvoorde Trouwen

Kasteel Duivenvoorde Trouwen

Kasteel Duivenvoorde trouwen is een droom die werkelijkheid kan worden voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en historische locatie voor hun bruiloft. Gelegen in Voorschoten, Nederland, is Kasteel Duivenvoorde een prachtig kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Met zijn sprookjesachtige uitstraling en prachtige tuinen is het kasteel de perfecte setting voor een onvergetelijke bruiloft.

De geschiedenis van Kasteel Duivenvoorde

Kasteel Duivenvoorde heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het kasteel werd oorspronkelijk gebouwd als een versterkte woontoren en werd later uitgebreid tot een volwaardig kasteel. Het kasteel heeft door de eeuwen heen verschillende eigenaren gehad en heeft vele veranderingen ondergaan. Vandaag de dag is het kasteel eigendom van de Stichting Duivenvoorde, die ervoor zorgt dat het kasteel en zijn prachtige collectie kunst en antiek bewaard blijven.

De trouwlocaties op Kasteel Duivenvoorde

Kasteel Duivenvoorde biedt verschillende trouwlocaties die aan de wensen van elk bruidspaar kunnen voldoen. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de kasteeltuin of een grootschalige receptie in de balzaal, het kasteel heeft voor elk wat wils.

Enkele van de populaire trouwlocaties op Kasteel Duivenvoorde zijn:

  • De kasteeltuin: Een idyllische buitenlocatie omringd door prachtige bloemen en groen. Hier kunnen stellen elkaar het jawoord geven te midden van de natuurlijke schoonheid van het kasteel.
  • De ridderzaal: Een indrukwekkende zaal met hoge plafonds en prachtige historische details. Deze locatie is perfect voor stellen die een koninklijke sfeer willen creëren voor hun bruiloft.
  • De balzaal: Een elegante en ruime zaal met grote ramen die uitkijken op de kasteeltuin. Deze locatie is ideaal voor grotere bruiloften en biedt voldoende ruimte voor een dansvloer en live muziek.

De mogelijkheden voor de bruiloftsreceptie

Na de ceremonie kunnen bruidsparen en hun gasten genieten van een feestelijke receptie op Kasteel Duivenvoorde. Het kasteel biedt verschillende mogelijkheden om de bruiloftsreceptie onvergetelijk te maken.

Enkele van de mogelijkheden zijn:

  • Exclusieve toegang tot het kasteel: Stellen kunnen ervoor kiezen om het hele kasteel exclusief te huren voor hun receptie. Dit geeft hen de mogelijkheid om de verschillende kamers en zalen van het kasteel te verkennen en te genieten van de unieke sfeer.
  • Champagnetoost in de kasteeltuin: Na de ceremonie kunnen bruidsparen en hun gasten genieten van een champagnetoost in de prachtige kasteeltuin. Dit is een perfecte gelegenheid om te proosten op het gelukkige paar en te genieten van de omgeving.
  • Diner in de balzaal: Voor stellen die een uitgebreid diner willen serveren, biedt de balzaal de ideale setting. Met zijn elegante inrichting en ruime opzet is de balzaal perfect voor een feestelijk diner met familie en vrienden.

De voordelen van trouwen op Kasteel Duivenvoorde

Het trouwen op Kasteel Duivenvoorde biedt vele voordelen voor bruidsparen. Enkele van de voordelen zijn:

  • Romantische en historische setting: Het kasteel en zijn prachtige tuinen zorgen voor een romantische en historische setting voor de bruiloft. Dit creëert een unieke sfeer die bijdraagt aan de magie van de dag.
  • Flexibiliteit in trouwlocaties: Kasteel Duivenvoorde biedt verschillende trouwlocaties, waardoor bruidsparen de vrijheid hebben om de perfecte plek te kiezen voor hun ceremonie en receptie.
  • Professionele ondersteuning: Het team van Kasteel Duivenvoorde staat klaar om bruidsparen te ondersteunen bij het plannen en organiseren van hun bruiloft. Ze hebben ervaring in het organiseren van bruiloften en kunnen helpen bij het maken van keuzes en het regelen van details.
  • Prachtige fotomogelijkheden: Het kasteel en zijn omgeving bieden talloze prachtige fotomogelijkheden. Bruidsparen kunnen genieten van een fotoshoot op het kasteelterrein en foto’s maken die een blijvende herinnering zullen zijn aan hun speciale dag.

Conclusie

Kasteel Duivenvoorde trouwen is een droom die werkelijkheid kan worden voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en historische locatie voor hun bruiloft. Met zijn prachtige kasteel, tuinen en verschillende trouwlocaties biedt Kasteel Duivenvoorde de perfecte setting voor een onvergetelijke bruiloft. Met professionele ondersteuning en talloze voordelen is trouwen op Kasteel Duivenvoorde een keuze waar bruidsparen geen spijt van zullen krijgen.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon