Kasteel Erenstein Trouwen

Kasteel Erenstein Trouwen

Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige locatie om te trouwen, dan is Kasteel Erenstein de perfecte keuze. Dit prachtige kasteel, gelegen in Kerkrade, biedt een romantische en betoverende setting voor jouw speciale dag.

De geschiedenis van Kasteel Erenstein

Kasteel Erenstein dateert uit de 14e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het kasteel diende oorspronkelijk als verdedigingswerk en later als woonhuis voor adellijke families. Vandaag de dag is het kasteel een populaire trouwlocatie vanwege de unieke sfeer en prachtige omgeving.

De ceremonie

Op Kasteel Erenstein kun je zowel binnen als buiten trouwen. Het kasteel beschikt over verschillende zalen die geschikt zijn voor zowel intieme als grotere bruiloften. Daarnaast is er een prachtige tuin waar je kunt genieten van een buitenbruiloft. De keuze is aan jou en jouw partner!

De ceremonie op Kasteel Erenstein wordt tot in de puntjes verzorgd. Het ervaren personeel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste: het ja-woord geven aan jouw geliefde.

De receptie en het feest

Na de ceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke receptie en een spetterend feest. Kasteel Erenstein biedt verschillende mogelijkheden voor de invulling van de receptie en het feest. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner, een buffet of een walking dinner, het culinaire team van het kasteel zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Daarnaast is er een ruime dansvloer waar jij en jouw gasten de hele avond kunnen dansen en feesten. Het kasteel beschikt over een professionele geluidsinstallatie en verlichting, zodat de feestlocatie helemaal naar jouw wensen kan worden aangepast.

Overnachten op Kasteel Erenstein

Als je wilt genieten van een ontspannen huwelijksnacht, biedt Kasteel Erenstein ook de mogelijkheid om te overnachten. Het kasteel beschikt over luxe bruidssuites waar je kunt ontspannen en nagenieten van jullie speciale dag. Daarnaast zijn er ook comfortabele kamers beschikbaar voor jullie gasten.

Andere faciliteiten

Kasteel Erenstein biedt nog meer faciliteiten om jullie trouwdag compleet te maken. Zo is er een prachtige binnenplaats waar je kunt genieten van een welkomstdrankje en kunnen er verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals een fotoshoot in de kasteeltuin.

Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor jullie gasten en is het kasteel goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het ervaren team van Kasteel Erenstein staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft.

Conclusie

Kasteel Erenstein is een betoverende trouwlocatie waar jullie sprookjesachtige bruiloft werkelijkheid kan worden. Met de prachtige omgeving, de historische ambiance en de uitstekende faciliteiten is dit kasteel de perfecte keuze voor een onvergetelijke trouwdag. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots feest, Kasteel Erenstein zorgt ervoor dat jullie dag tot in de puntjes wordt verzorgd.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon