Kasteel Kerckebosch Trouwen

Kasteel Kerckebosch Trouwen

Kasteel Kerckebosch is een prachtige locatie om te trouwen. Het kasteel, gelegen in Zeist, biedt een romantische en sprookjesachtige setting voor jullie grote dag. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de balzaal, Kasteel Kerckebosch heeft alles wat je nodig hebt om van je bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken.

De Locatie

Het kasteel is omgeven door een prachtig bosrijk gebied, waardoor het een idyllische en rustige omgeving biedt voor jullie trouwdag. De tuinen van Kasteel Kerckebosch zijn perfect voor een buiten ceremonie of een romantische fotoshoot. Het kasteel zelf is een indrukwekkend gebouw met een rijke geschiedenis, wat een extra bijzondere sfeer toevoegt aan jullie bruiloft.

De verschillende zalen in het kasteel bieden talloze mogelijkheden voor jullie trouwceremonie, receptie, diner en feest. Of je nu kiest voor de intieme Ridderzaal of de ruime Balzaal, elke ruimte is prachtig ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten die je nodig hebt. Het ervaren team van Kasteel Kerckebosch staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie perfecte bruiloft.

De Ceremonie

De ceremonie is het hoogtepunt van jullie trouwdag en bij Kasteel Kerckebosch zijn er verschillende mogelijkheden om deze speciale gebeurtenis vorm te geven. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin, omringd door bloemen en groen, of voor een ceremonie in een van de prachtige zalen van het kasteel, het team van Kasteel Kerckebosch zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Na de ceremonie kunnen jullie genieten van een heerlijke receptie in de tuin of in een van de sfeervolle zalen. Het ervaren personeel zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten niets tekortkomen en dat alles soepel verloopt. Van heerlijke hapjes en drankjes tot aan de decoratie en muziek, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Het Diner en Feest

Het diner en feest zijn de perfecte gelegenheid om samen met jullie gasten te genieten van heerlijk eten, goede muziek en een geweldige sfeer. Kasteel Kerckebosch biedt verschillende mogelijkheden voor het diner, van een intiem diner in een van de zalen tot een uitgebreid buffet in de tuin. Het ervaren keukenteam zorgt ervoor dat jullie en jullie gasten culinair verwend worden.

Na het diner is het tijd om te feesten! Of jullie nu kiezen voor een live band, een DJ of een combinatie van beide, Kasteel Kerckebosch heeft alle faciliteiten om er een spetterend feest van te maken. De ruime dansvloer en de professionele geluidsinstallatie zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten de hele avond kunnen dansen en feesten.

Overnachten

Na een lange dag vol liefde en feest is het heerlijk om te kunnen overnachten op de locatie zelf. Kasteel Kerckebosch beschikt over prachtige hotelkamers waar jullie en jullie gasten kunnen genieten van een comfortabele en ontspannen nacht. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Het uitgebreide ontbijt de volgende ochtend maakt jullie verblijf compleet.

Conclusie

Kasteel Kerckebosch is de perfecte locatie om te trouwen. Met zijn prachtige omgeving, indrukwekkende zalen en ervaren team zorgt het kasteel ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de balzaal, Kasteel Kerckebosch biedt alles wat je nodig hebt voor een sprookjesachtige bruiloft. Laat je betoveren door de magie van Kasteel Kerckebosch en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon