Kasteel Oud-Poelgeest Trouwen

Kasteel Oud-Poelgeest Trouwen

Kasteel Oud-Poelgeest is een prachtige locatie om te trouwen. Het kasteel, gelegen in Oegstgeest, biedt een romantische en sprookjesachtige setting voor jullie grote dag. Met zijn rijke geschiedenis en adembenemende omgeving is Kasteel Oud-Poelgeest de perfecte plek om elkaar het jawoord te geven.

De geschiedenis van Kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest dateert uit de 17e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het kasteel diende oorspronkelijk als buitenplaats voor rijke kooplieden uit Leiden. In de loop der jaren heeft het kasteel verschillende eigenaren gehad en heeft het verschillende functies vervuld, waaronder een weeshuis en een hotel. Tegenwoordig is het kasteel een populaire trouwlocatie en biedt het een unieke en historische ambiance voor bruiloften.

De trouwlocaties binnen Kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest heeft verschillende trouwlocaties waaruit jullie kunnen kiezen. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de prachtige kasteeltuin of een grootschalige viering in de sfeervolle balzaal, het kasteel biedt diverse mogelijkheden om jullie wensen te vervullen. Hier zijn enkele van de trouwlocaties binnen Kasteel Oud-Poelgeest:

  • De Kasteeltuin: Een idyllische buitenlocatie omringd door groen en bloemen, perfect voor een romantische ceremonie in de buitenlucht.
  • De Oranjerie: Een elegante ruimte met grote ramen en uitzicht op de tuin, ideaal voor een intieme ceremonie of receptie.
  • De Balzaal: Een indrukwekkende ruimte met hoge plafonds, kroonluchters en historische details, geschikt voor grotere bruiloften en feesten.
  • De Bibliotheek: Een intieme en sfeervolle ruimte met een warme ambiance, perfect voor een intieme ceremonie of intiem diner.

De mogelijkheden voor de receptie en het diner

Na de ceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een heerlijke receptie en diner op Kasteel Oud-Poelgeest. Het kasteel biedt verschillende mogelijkheden om jullie bruiloftsfeest onvergetelijk te maken:

  • Exclusief gebruik van het kasteel: Jullie kunnen ervoor kiezen om het hele kasteel exclusief te huren voor jullie bruiloft, zodat jullie en jullie gasten de volledige privacy hebben.
  • Catering op maat: Het kasteel werkt samen met ervaren cateraars die jullie kunnen helpen bij het samenstellen van een heerlijk menu dat past bij jullie smaak en voorkeuren.
  • Feestavond: Na het diner kunnen jullie de avond afsluiten met een spetterend feest in een van de prachtige zalen van het kasteel.

De mogelijkheden voor overnachting

Als jullie en jullie gasten van ver komen of gewoon willen genieten van een ontspannen weekend, biedt Kasteel Oud-Poelgeest ook mogelijkheden voor overnachting. Het kasteel beschikt over comfortabele hotelkamers waar jullie kunnen verblijven en de volgende ochtend kunnen genieten van een heerlijk ontbijt. Daarnaast zijn er in de omgeving ook verschillende andere accommodaties beschikbaar voor jullie gasten.

De omgeving van Kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest is niet alleen een prachtige trouwlocatie, maar ook gelegen in een schitterende omgeving. Het kasteel is omringd door een uitgestrekt park en ligt vlakbij de Kagerplassen, waar jullie prachtige foto’s kunnen maken. Daarnaast biedt de omgeving ook tal van mogelijkheden voor activiteiten en bezienswaardigheden, zoals wandelen, fietsen en een bezoek aan de historische stad Leiden.

Conclusie

Kasteel Oud-Poelgeest is een betoverende trouwlocatie waar jullie dromen werkelijkheid kunnen worden. Met zijn historische charme, prachtige trouwlocaties en uitstekende faciliteiten biedt het kasteel alles wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke bruiloft. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in de kasteeltuin of een grootschalige viering in de balzaal, Kasteel Oud-Poelgeest zal jullie en jullie gasten betoveren met zijn schoonheid en romantiek.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon