Kasteel Oud-Wassenaar Trouwen

Kasteel Oud-Wassenaar Trouwen

Kasteel Oud-Wassenaar is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn historische charme en idyllische omgeving is het kasteel een populaire keuze voor stellen die hun speciale dag willen vieren in een sprookjesachtige setting. Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, Kasteel Oud-Wassenaar biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke bruiloft.

De Locatie

Gelegen in het pittoreske Wassenaar, is Kasteel Oud-Wassenaar een van de oudste kastelen in Nederland. Het kasteel dateert uit de 14e eeuw en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Met zijn prachtige architectuur, uitgestrekte tuinen en schilderachtige grachten is het kasteel een romantische en betoverende plek om te trouwen.

De binnenplaats van het kasteel is perfect voor een intieme ceremonie. Met zijn stenen muren en bloeiende bloembedden creëert het een intieme en romantische sfeer. Voor grotere bruiloften is er een prachtige balzaal beschikbaar, waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege uurtjes.

De Mogelijkheden

Kasteel Oud-Wassenaar biedt verschillende mogelijkheden voor bruiloften, zodat je je dag kunt aanpassen aan je eigen wensen en behoeften. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met alleen je naaste familie en vrienden, of een groots feest met honderden gasten, het kasteel kan aan al je wensen voldoen.

De locatie biedt ook verschillende arrangementen, inclusief catering en decoratie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de details. Het ervaren team van Kasteel Oud-Wassenaar staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je bruiloft, zodat je kunt genieten van een stressvrije en onvergetelijke dag.

De Omgeving

Naast de prachtige locatie van het kasteel zelf, biedt de omgeving van Kasteel Oud-Wassenaar ook tal van mogelijkheden voor foto’s en activiteiten. De uitgestrekte tuinen en het omliggende landschap zijn perfecte achtergronden voor romantische foto’s. Daarnaast zijn er in de buurt ook verschillende hotels en accommodaties beschikbaar voor gasten die van ver komen.

Wassenaar zelf is ook een charmant stadje met veel te bieden. Van historische bezienswaardigheden tot gezellige restaurants en winkels, er is genoeg te ontdekken voor jou en je gasten. Je kunt zelfs een bezoek brengen aan het nabijgelegen strand om je bruiloft te combineren met een ontspannen dag aan zee.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betoverende locatie om te trouwen, dan is Kasteel Oud-Wassenaar de perfecte keuze. Met zijn historische charme, prachtige omgeving en uitstekende faciliteiten biedt het kasteel alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, Kasteel Oud-Wassenaar zal je verwachtingen overtreffen en je de bruiloft van je dromen bezorgen.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon