Kasteel Oud Wassenaar Trouwen

Kasteel Oud Wassenaar Trouwen

Kasteel Oud Wassenaar is een prachtige locatie om te trouwen. Het kasteel, gelegen in Wassenaar, biedt een romantische en sprookjesachtige setting voor jullie grote dag. Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, Kasteel Oud Wassenaar heeft alles wat je nodig hebt om van je bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken.

De locatie

Het kasteel is omgeven door een prachtig landgoed met uitgestrekte tuinen en een schilderachtig uitzicht. De historische architectuur en de charmante details van het kasteel zorgen voor een unieke en betoverende sfeer. Het is de perfecte achtergrond voor romantische foto’s en een onvergetelijke ceremonie.

De verschillende zalen in het kasteel bieden flexibiliteit en mogelijkheden voor elk type bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de knusse bibliotheek of een groots feest in de prachtige balzaal, Kasteel Oud Wassenaar heeft de perfecte ruimte voor jullie speciale dag.

De mogelijkheden

Kasteel Oud Wassenaar biedt verschillende arrangementen en mogelijkheden om jullie bruiloft volledig naar wens te maken. Of je nu kiest voor een volledig verzorgde dag inclusief catering en decoratie, of liever je eigen leveranciers wilt regelen, het team van het kasteel staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft.

De culinaire ervaring op Kasteel Oud Wassenaar is van topkwaliteit. Het ervaren keukenteam bereidt heerlijke gerechten met verse en lokale ingrediënten. Van een uitgebreid diner tot een feestelijk buffet, er zijn talloze mogelijkheden om jullie gasten te verwennen met een culinair hoogtepunt tijdens jullie bruiloft.

Naast de prachtige locatie en de culinaire ervaring, biedt Kasteel Oud Wassenaar ook verschillende extra’s om jullie bruiloft nog specialer te maken. Denk aan een romantische koetsrit, een vuurwerkshow of een live band die zorgt voor de perfecte sfeer tijdens het feest.

De service

Het team van Kasteel Oud Wassenaar staat bekend om hun uitstekende service en persoonlijke aandacht. Ze begrijpen dat jullie bruiloft een van de belangrijkste dagen van jullie leven is en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Van het eerste contact tot het moment dat jullie het kasteel verlaten als getrouwd stel, het team staat klaar om jullie te ondersteunen en te adviseren.

De mogelijkheden voor een bruiloft op Kasteel Oud Wassenaar zijn eindeloos. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuinen of een groots feest in de balzaal, het kasteel biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag. Neem contact op met het team van Kasteel Oud Wassenaar en ontdek de mogelijkheden voor jullie droombruiloft op deze betoverende locatie.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon