Kasteel Tongelaar Trouwen

Kasteel Tongelaar Trouwen

Kasteel Tongelaar is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn historische charme en idyllische omgeving is het kasteel een populaire keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een romantische en sprookjesachtige setting voor hun huwelijksceremonie en receptie.

De geschiedenis van Kasteel Tongelaar

Kasteel Tongelaar is gelegen in het Brabantse Mill en dateert uit de 14e eeuw. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis en is door de eeuwen heen bewoond geweest door verschillende adellijke families. Het is een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland en ademt nog steeds de sfeer van vroeger uit.

De trouwlocaties op Kasteel Tongelaar

Op Kasteel Tongelaar zijn er verschillende mogelijkheden om te trouwen. Het kasteel beschikt over diverse prachtige ruimtes die geschikt zijn voor zowel intieme ceremonies als grotere bruiloften. Enkele van de trouwlocaties op het kasteel zijn:

  • De Ridderzaal: Deze imposante zaal met zijn hoge plafonds en grote ramen biedt een majestueuze setting voor een huwelijksceremonie.
  • De Oranjerie: Deze lichte en sfeervolle ruimte is ideaal voor een intieme ceremonie of een gezellige receptie.
  • De Kasteeltuin: Bij mooi weer is het ook mogelijk om in de prachtige kasteeltuin te trouwen. Met zijn groene gazons, bloeiende bloemen en romantische uitzichten is dit een betoverende plek om elkaar het jawoord te geven.

De mogelijkheden voor de receptie en feestavond

Na de huwelijksceremonie biedt Kasteel Tongelaar verschillende mogelijkheden voor de receptie en feestavond. Het kasteel beschikt over een sfeervolle binnenplaats waar gasten kunnen genieten van een feestelijke borrel en hapjes. Daarnaast is er een gezellige feestzaal waar het bruidspaar en hun gasten kunnen genieten van een heerlijk diner en een spetterend feest.

De catering en andere services

Kasteel Tongelaar werkt samen met ervaren cateraars die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van bruiloften. Zij kunnen een heerlijk menu samenstellen dat past bij de wensen en smaak van het bruidspaar. Daarnaast biedt het kasteel ook andere services, zoals het regelen van bloemdecoraties, muziek en fotografie, om ervoor te zorgen dat de bruiloft tot in de puntjes verzorgd is.

De omgeving van Kasteel Tongelaar

Naast de prachtige trouwlocaties biedt Kasteel Tongelaar ook een schitterende omgeving. Het kasteel is omringd door uitgestrekte bossen, groene weilanden en schilderachtige landschappen. Dit biedt talloze mogelijkheden voor romantische fotoshoots en wandelingen in de natuur. Daarnaast zijn er in de omgeving ook diverse accommodaties beschikbaar voor gasten die willen overnachten.

Conclusie

Kasteel Tongelaar is een betoverende locatie om te trouwen. Met zijn historische charme, prachtige trouwlocaties en idyllische omgeving biedt het kasteel alles wat een bruidspaar zich kan wensen voor hun huwelijksdag. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de Ridderzaal, een romantische bruiloft in de kasteeltuin of een spetterend feest in de feestzaal, Kasteel Tongelaar zorgt ervoor dat jullie dag onvergetelijk wordt.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon