Kasteel Wassenaar Trouwen

Kasteel Wassenaar Trouwen

Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige locatie om te trouwen, dan is Kasteel Wassenaar de perfecte keuze. Dit prachtige kasteel, gelegen in Wassenaar, biedt een romantische en betoverende setting voor jouw speciale dag.

De geschiedenis van Kasteel Wassenaar

Kasteel Wassenaar heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. Het kasteel diende oorspronkelijk als verdedigingswerk en werd later omgebouwd tot een adellijke residentie. Het kasteel heeft vele eigenaren gekend en heeft verschillende renovaties ondergaan om zijn huidige prachtige staat te bereiken.

Met zijn imposante torens, elegante gevels en weelderige tuinen is Kasteel Wassenaar een echt juweeltje in Nederland. Het kasteel straalt een sfeer van grandeur en romantiek uit, waardoor het de ideale locatie is voor een sprookjesachtige bruiloft.

De perfecte trouwlocatie

Kasteel Wassenaar biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van jouw huwelijk. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de prachtige kasteeltuin of een groots feest in de elegante balzaal, het kasteel heeft voor elk wat wils.

De kasteeltuin is een idyllische plek om elkaar het jawoord te geven. Omringd door weelderige bloemen, groene gazons en romantische fonteinen, zal deze betoverende omgeving zorgen voor een onvergetelijke ceremonie. Na de ceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een heerlijke receptie in de tuin, terwijl jullie de prachtige omgeving bewonderen.

Als je liever binnen wilt trouwen, biedt de elegante balzaal van Kasteel Wassenaar de perfecte setting. Met zijn hoge plafonds, prachtige kroonluchters en indrukwekkende architectuur straalt de balzaal een gevoel van luxe en stijl uit. Hier kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een heerlijk diner en een spetterend feest.

Extra services

Kasteel Wassenaar biedt ook verschillende extra services om jullie trouwdag nog specialer te maken. Van professionele weddingplanners die jullie kunnen helpen bij het plannen van elk detail tot aanbevelingen voor de beste leveranciers, het kasteel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Daarnaast biedt het kasteel ook accommodatie voor jullie en jullie gasten. De prachtige kamers en suites zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden een comfortabele en luxueuze plek om te ontspannen na een lange dag vol festiviteiten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betoverende locatie om te trouwen, dan is Kasteel Wassenaar de perfecte keuze. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en idyllische omgeving biedt het kasteel alles wat je nodig hebt voor een sprookjesachtige bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de balzaal, Kasteel Wassenaar zal zeker indruk maken op jullie en jullie gasten.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon