Landgoed Te Werve Trouwen

Landgoed Te Werve Trouwen

Landgoed Te Werve is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn sprookjesachtige uitstraling en idyllische omgeving is het landgoed een populaire keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een romantische en unieke trouwlocatie.

De geschiedenis van Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve is gelegen in Rijswijk, nabij Den Haag. Het landgoed dateert uit de 13e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het was oorspronkelijk een boerderij, maar werd later omgebouwd tot een statig landhuis. Het landgoed heeft door de jaren heen verschillende eigenaren gehad en heeft een belangrijke rol gespeeld in de lokale geschiedenis.

Landgoed Te Werve is omringd door een prachtig park met eeuwenoude bomen, romantische vijvers en weelderige tuinen. Het is een oase van rust en schoonheid, perfect voor een onvergetelijke trouwdag.

De mogelijkheden voor een bruiloft op Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in het landhuis, het landgoed heeft voor ieder wat wils.

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Een buitenbruiloft in de prachtige tuinen van het landgoed.
  • Een ceremonie in de sfeervolle trouwzaal van het landhuis.
  • Een receptie in de elegante serre, met uitzicht op de tuinen.
  • Een feestavond in de stijlvolle balzaal van het landhuis.

Daarnaast biedt Landgoed Te Werve ook de mogelijkheid om de gehele dag op één locatie te vieren. Van de ceremonie tot het feest, alles kan plaatsvinden op het prachtige landgoed. Dit zorgt voor gemak en een ontspannen sfeer voor zowel het bruidspaar als de gasten.

De voordelen van trouwen op Landgoed Te Werve

Het trouwen op Landgoed Te Werve brengt vele voordelen met zich mee. Enkele voordelen zijn:

  • Een unieke en romantische trouwlocatie.
  • Een prachtige omgeving voor foto’s en video’s.
  • De mogelijkheid om de gehele dag op één locatie te vieren.
  • Professionele en ervaren medewerkers die zorgen voor een perfecte dag.
  • Flexibiliteit in het samenstellen van het trouwprogramma.

Daarnaast biedt Landgoed Te Werve ook verschillende arrangementen aan, zodat je de bruiloft kunt afstemmen op jouw wensen en budget.

Conclusie

Landgoed Te Werve is een prachtige trouwlocatie met een rijke geschiedenis en een betoverende omgeving. Het biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft, of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in het landhuis. Met zijn unieke charme en professionele service is Landgoed Te Werve de perfecte keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een romantische en bijzondere trouwlocatie.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon