Mariënwaerdt Trouwen

Mariënwaerdt Trouwen

Ben je op zoek naar een unieke en romantische locatie om te trouwen? Dan is Mariënwaerdt de perfecte keuze! Gelegen in het prachtige Gelderland, biedt dit landgoed een idyllische omgeving voor een onvergetelijke bruiloft.

Waarom trouwen op Mariënwaerdt?

Er zijn tal van redenen waarom Mariënwaerdt een populaire trouwlocatie is. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Prachtige natuur: Mariënwaerdt is omgeven door uitgestrekte bossen, weelderige tuinen en schilderachtige landschappen. Dit zorgt voor een adembenemende achtergrond voor je trouwfoto’s.
  • Historische charme: Het landgoed dateert uit de 12e eeuw en ademt geschiedenis en karakter. De sfeervolle gebouwen en authentieke details voegen een vleugje romantiek toe aan je bruiloft.
  • Diverse locaties: Mariënwaerdt biedt verschillende locaties om te trouwen, zoals de prachtige Oranjerie, de sfeervolle Koetshuiszaal en de romantische boomgaard. Je kunt de plek kiezen die het beste bij jouw stijl en voorkeuren past.
  • Professionele service: Het ervaren team van Mariënwaerdt staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je bruiloft. Ze zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij kunt genieten van je speciale dag.
  • Culinaire hoogstandjes: Mariënwaerdt staat bekend om zijn heerlijke streekproducten. Je kunt genieten van een smaakvolle en ambachtelijke catering, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten van het landgoed zelf.

De mogelijkheden voor je bruiloft

Op Mariënwaerdt zijn er verschillende mogelijkheden om je bruiloft vorm te geven. Hier zijn enkele ideeën:

Buitenbruiloft in de boomgaard

Stel je voor dat je elkaar het jawoord geeft te midden van bloeiende fruitbomen en een zacht briesje door de lucht. Een buitenbruiloft in de boomgaard van Mariënwaerdt is een romantische en intieme optie. Na de ceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een heerlijke receptie in de openlucht.

Trouwceremonie in de Oranjerie

De Oranjerie van Mariënwaerdt is een prachtige locatie voor een trouwceremonie. Met zijn hoge ramen, glazen dak en groene omgeving biedt deze ruimte een betoverende setting voor het uitwisselen van jullie geloften. Na de ceremonie kunnen jullie de feestelijkheden voortzetten in de aangrenzende tuinen.

Feest in het Koetshuis

Het Koetshuis van Mariënwaerdt is een sfeervolle en authentieke ruimte voor een feestelijke receptie. Met zijn houten balkenplafond en landelijke uitstraling creëert het Koetshuis een warme en gezellige sfeer. Hier kunnen jullie samen met jullie gasten dansen, eten en genieten van een onvergetelijke avond.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betoverende trouwlocatie, dan is Mariënwaerdt de ideale keuze. Met zijn prachtige natuur, historische charme en professionele service biedt dit landgoed alles wat je nodig hebt voor een droombruiloft. Of je nu kiest voor een buitenbruiloft in de boomgaard, een trouwceremonie in de Oranjerie of een feest in het Koetshuis, Mariënwaerdt zal je betoveren met zijn schoonheid en romantiek. Begin je huwelijksreis op de perfecte manier en zeg “ja” tegen trouwen op Mariënwaerdt!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon