Metaal Kathedraal Trouwen

Metaal Kathedraal Trouwen

De Metaal Kathedraal is een unieke locatie om te trouwen. Gelegen in Utrecht, biedt deze bijzondere plek een combinatie van industriële en historische elementen die perfect passen bij een romantische bruiloft. Of je nu houdt van een moderne, industriële stijl of juist van een vintage sfeer, de Metaal Kathedraal biedt talloze mogelijkheden om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken.

Waarom trouwen in de Metaal Kathedraal?

Er zijn verschillende redenen waarom veel stellen ervoor kiezen om in de Metaal Kathedraal te trouwen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Unieke locatie: De Metaal Kathedraal is een voormalige kerk die is omgebouwd tot een culturele en creatieve broedplaats. Het combineert de grandeur van een kathedraal met de ruwe schoonheid van metaal en industrieel design.
  • Sfeervolle ambiance: De combinatie van historische elementen, zoals de glas-in-loodramen en de hoge plafonds, met moderne kunstwerken en industriële details creëert een unieke en sfeervolle ambiance.
  • Flexibiliteit: De Metaal Kathedraal biedt verschillende ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht. Of je nu een intieme ceremonie wilt of een groots feest, er is altijd een passende ruimte beschikbaar.
  • Prachtige buitenruimte: Naast de indrukwekkende binnenruimtes beschikt de Metaal Kathedraal ook over een prachtige tuin. Hier kun je bij mooi weer buiten trouwen of genieten van een romantische fotoshoot.
  • Professionele ondersteuning: Het ervaren team van de Metaal Kathedraal staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je bruiloft. Ze hebben veel ervaring en kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw speciale dag.

De mogelijkheden voor een bruiloft in de Metaal Kathedraal

De Metaal Kathedraal biedt een breed scala aan mogelijkheden voor jouw bruiloft. Hier zijn enkele van de opties die je kunt overwegen:

Ceremonie

Je kunt ervoor kiezen om zowel de ceremonie als het feest in de Metaal Kathedraal te houden, of alleen de ceremonie. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, zoals de grote zaal met zijn imposante glas-in-loodramen, of de intieme kapel met zijn rustige sfeer. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur en het aantal gasten dat je wilt uitnodigen.

Receptie en feest

Na de ceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke receptie en een spetterend feest. De Metaal Kathedraal biedt verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een receptie, zoals de foyer of de tuin. Voor het feest kun je gebruik maken van de grote zaal, waar voldoende ruimte is voor een dansvloer en een live band of DJ.

Diner

De Metaal Kathedraal heeft ook mogelijkheden voor een heerlijk diner. Of je nu kiest voor een uitgebreid buffet, een sit-down diner of een walking dinner, het ervaren cateringteam kan je helpen bij het samenstellen van een menu dat past bij jouw wensen en budget.

Fotoshoot

De Metaal Kathedraal en de omliggende tuin bieden een prachtige achtergrond voor een romantische fotoshoot. De combinatie van historische architectuur, industriële elementen en groene natuur zorgt voor unieke foto’s die je voor altijd zult koesteren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een unieke en sfeervolle locatie om te trouwen, is de Metaal Kathedraal zeker het overwegen waard. Met zijn combinatie van industriële en historische elementen biedt deze bijzondere plek talloze mogelijkheden om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots feest, de Metaal Kathedraal zal zeker indruk maken op jou en je gasten.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon