Orangerie Elswout Trouwen

Orangerie Elswout Trouwen

De Orangerie Elswout is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn sprookjesachtige uitstraling en idyllische ligging is het de perfecte plek voor een romantische bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de Orangerie zelf, deze locatie biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag.

De Orangerie Elswout

De Orangerie Elswout is gelegen in het prachtige landgoed Elswout, nabij Haarlem. Het is een historisch gebouw dat dateert uit de 18e eeuw en oorspronkelijk diende als kas voor exotische planten. Tegenwoordig is het een populaire trouwlocatie vanwege zijn unieke charme en romantische sfeer.

De Orangerie zelf is een indrukwekkend gebouw met grote ramen, hoge plafonds en prachtige details. Het biedt plaats aan maximaal 150 gasten en heeft een ruime dansvloer waarop je de hele avond kunt feesten. Buiten is er een prachtige tuin waar je kunt genieten van een ceremonie in de open lucht of een gezellige borrel met je gasten.

Trouwen in de Orangerie Elswout

Als je ervoor kiest om te trouwen in de Orangerie Elswout, kun je rekenen op een professioneel team dat ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van de ceremonie tot het diner en de feestavond, zij zullen ervoor zorgen dat jullie trouwdag vlekkeloos verloopt.

De Orangerie biedt verschillende arrangementen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jullie wensen en budget past. Of je nu een intieme bruiloft wilt met alleen je naaste familie en vrienden, of een groots feest met al jullie dierbaren, er is altijd een passend arrangement beschikbaar.

Daarnaast biedt de Orangerie ook de mogelijkheid om buiten te trouwen in de prachtige tuin. Met zijn groene gazons, bloeiende bloemen en romantische sfeer is dit de ideale setting voor een romantische ceremonie. Na de ceremonie kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een heerlijke borrel in de tuin, terwijl de zon langzaam ondergaat.

Extra services

Naast de prachtige locatie en professionele service, biedt de Orangerie Elswout ook verschillende extra services aan om jullie trouwdag nog specialer te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bruidstaart op maat, een live band of DJ, een fotograaf en zelfs een vuurwerkshow om de avond spectaculair af te sluiten.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te overnachten op het landgoed. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, variërend van luxe suites tot knusse cottages. Zo kunnen jullie en jullie gasten nog langer genieten van de prachtige omgeving en de bijzondere sfeer van Elswout.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een unieke en romantische trouwlocatie, dan is de Orangerie Elswout zeker een aanrader. Met zijn prachtige gebouw, idyllische tuin en professionele service biedt het alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke trouwdag. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de Orangerie zelf, deze locatie zal zeker indruk maken op jullie en jullie gasten.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon