Paviljoen Puur Trouwen

Paviljoen Puur Trouwen

Paviljoen Puur Trouwen is een unieke locatie voor het vieren van jullie huwelijk. Gelegen in een prachtig natuurgebied, biedt dit paviljoen een idyllische setting voor een onvergetelijke trouwdag.

De perfecte trouwlocatie

Als je op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie, dan is Paviljoen Puur Trouwen de ideale keuze. Met zijn rustieke charme en adembenemende omgeving, is dit paviljoen een droomlocatie voor stellen die willen trouwen in harmonie met de natuur.

Wat maakt Paviljoen Puur Trouwen zo speciaal?

  • Prachtige ligging: Paviljoen Puur Trouwen is gelegen in het prachtige natuurgebied Spaarnwoude, omringd door groene bossen en weelderige tuinen. De locatie biedt een serene en romantische sfeer die perfect is voor een huwelijksceremonie.
  • Duurzaamheid: Het paviljoen is gebouwd met duurzame materialen en is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Het is een van de weinige trouwlocaties in Nederland die zich inzet voor duurzaamheid en groen leven.
  • Flexibiliteit: Paviljoen Puur Trouwen biedt verschillende mogelijkheden voor de invulling van jullie trouwdag. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de grote zaal, het paviljoen kan aan al jullie wensen voldoen.
  • Professioneel team: Het ervaren team van Paviljoen Puur Trouwen staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie trouwdag. Van het regelen van de catering tot het verzorgen van de decoratie, zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
  • Exclusiviteit: Paviljoen Puur Trouwen biedt de mogelijkheid om de locatie exclusief af te huren voor jullie bruiloft. Dit betekent dat jullie de enige gasten zijn op de dag van jullie huwelijk, waardoor jullie alle aandacht krijgen die jullie verdienen.

De mogelijkheden

Bij Paviljoen Puur Trouwen zijn er talloze mogelijkheden om jullie trouwdag naar wens in te vullen. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een groots feest met al jullie vrienden en familie, het paviljoen biedt verschillende ruimtes en arrangementen om aan jullie behoeften te voldoen.

Enkele van de mogelijkheden zijn:

  • Buiten ceremonie: Het paviljoen beschikt over een prachtige tuin waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven te midden van de natuur. Met een sfeervolle setting en een adembenemend uitzicht, zal jullie ceremonie een onvergetelijke ervaring zijn.
  • Feestzaal: Voor het vieren van jullie huwelijk met al jullie gasten, biedt het paviljoen een ruime feestzaal. Met een capaciteit van maximaal 150 personen is er voldoende ruimte voor een bruisend feest.
  • Diner: Geniet van een heerlijk diner met jullie gasten in de sfeervolle eetzaal van het paviljoen. Het ervaren cateringteam zorgt voor een culinaire ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zullen herinneren.
  • Overnachting: Paviljoen Puur Trouwen biedt ook de mogelijkheid om te overnachten in een van de luxe kamers. Zo kunnen jullie nog langer genieten van de prachtige omgeving en de rustige sfeer van het paviljoen.

Conclusie

Paviljoen Puur Trouwen is de perfecte trouwlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en romantische setting. Met zijn prachtige ligging, duurzaamheid, flexibiliteit en professionele team, biedt het paviljoen alles wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke trouwdag.

Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de feestzaal, Paviljoen Puur Trouwen kan aan al jullie wensen voldoen. Met de mogelijkheid om de locatie exclusief af te huren, kunnen jullie genieten van een dag die helemaal om jullie draait.

Kies voor Paviljoen Puur Trouwen en maak van jullie trouwdag een magische ervaring die jullie voor altijd zullen koesteren.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon