Rumag Trouwen: De ultieme gids voor een hilarische en onvergetelijke bruiloft

Als je op zoek bent naar een bruiloft vol humor, sarcasme en een flinke dosis zelfspot, dan is een Rumag trouwerij misschien wel iets voor jou. Rumag, bekend om zijn grappige en soms controversiële uitspraken, heeft de afgelopen jaren een enorme populariteit verworven. Het idee om een Rumag-thema toe te passen op je bruiloft kan zorgen voor een unieke en vermakelijke ervaring voor zowel het bruidspaar als de gasten.

Waarom kiezen voor een Rumag trouwerij?

Een Rumag trouwerij is perfect voor stellen die houden van een beetje zelfspot en niet bang zijn om de draak te steken met traditionele bruiloftsconventies. Het is een geweldige manier om een persoonlijke touch aan je bruiloft te geven en ervoor te zorgen dat het een dag wordt die niemand snel zal vergeten.

Met een Rumag thema kun je je bruiloft op een humoristische manier vormgeven. Denk aan grappige uitspraken op de uitnodigingen, hilarische dresscodes voor de gasten en zelfs Rumag-geïnspireerde geloften tijdens de ceremonie. Het is een geweldige manier om de sfeer luchtig en ontspannen te houden, terwijl je tegelijkertijd een unieke en onvergetelijke ervaring creëert.

De uitnodigingen

De uitnodigingen zijn het eerste wat je gasten zullen zien en een geweldige manier om meteen de toon te zetten voor je Rumag trouwerij. Kies voor uitnodigingen met grappige uitspraken zoals “We gaan trouwen, dus bereid je voor op een dag vol liefde, drank en ongemakkelijke speeches”. Dit zal je gasten meteen laten glimlachen en hen een idee geven van wat ze kunnen verwachten op jullie speciale dag.

Daarnaast kun je ook een dresscode toevoegen aan de uitnodigingen, zoals “Dress to impress, maar wees voorbereid op een avond vol dansen, drank en onvermijdelijke blunders”. Dit zal ervoor zorgen dat je gasten zich kunnen voorbereiden op een avond vol plezier en gekkigheid.

De ceremonie

Tijdens de ceremonie kun je de Rumag-stijl voortzetten door grappige geloften uit te wisselen. Denk aan uitspraken als “Ik beloof je te accepteren, zelfs als je snurkt als een beer” of “Ik beloof je te steunen, zelfs als je weer eens te veel geld uitgeeft aan online shoppen”. Dit zal niet alleen voor een lach zorgen, maar ook laten zien dat jullie elkaar accepteren met al jullie imperfecties.

Daarnaast kun je ook Rumag-geïnspireerde decoraties toevoegen aan de ceremonie. Denk aan borden met uitspraken als “Trouw niet met iemand waar je niet dronken mee kan worden” of “Liefde is… elkaar tolereren tijdens een kater”. Dit zal de sfeer luchtig houden en ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

De receptie

De receptie is het moment waarop je echt kunt uitpakken met het Rumag thema. Kies voor grappige tafelbordjes met uitspraken als “Tafel vol met exen” of “Tafel voor mensen die niet van dansen houden”. Dit zal voor een lach zorgen en ervoor zorgen dat je gasten meteen weten waar ze moeten zitten.

Daarnaast kun je ook een Rumag photobooth toevoegen, waar gasten grappige props kunnen gebruiken en uitspraken kunnen maken op een krijtbord. Dit zal voor hilarische foto’s zorgen en ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt tijdens de receptie.

De feestavond

De feestavond is het moment waarop je echt kunt losgaan met het Rumag thema. Kies voor een DJ die bekend staat om zijn humoristische muziekkeuze en vraag hem om grappige uitspraken toe te voegen aan zijn aankondigingen. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer staat en zich vermaakt.

Daarnaast kun je ook Rumag-geïnspireerde cocktails toevoegen aan de bar, zoals “De ex-vriend(in) special” of “De ongemakkelijke speech shooter”. Dit zal ervoor zorgen dat je gasten kunnen genieten van een drankje met een knipoog.

De herinneringen

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, wil je ervoor zorgen dat je gasten een blijvende herinnering hebben aan jullie Rumag trouwerij. Zorg voor gepersonaliseerde bedankjes met grappige uitspraken, zoals “Bedankt dat je onze dag nog ongemakkelijker hebt gemaakt” of “Bedankt voor het lachen, de tranen en de kater”. Dit zal ervoor zorgen dat je gasten met een glimlach terugdenken aan jullie speciale dag.

Daarnaast kun je ook een gastenboek toevoegen waar gasten grappige uitspraken kunnen achterlaten. Dit zal ervoor zorgen dat je een blijvende herinnering hebt aan alle hilarische momenten tijdens jullie bruiloft.

Conclusie

Een Rumag trouwerij is de perfecte keuze voor stellen die houden van humor, sarcasme en een flinke dosis zelfspot. Met grappige uitspraken op de uitnodigingen, tijdens de ceremonie en op de receptie, zorg je voor een unieke en vermakelijke ervaring voor zowel het bruidspaar als de gasten. Vergeet niet om gepersonaliseerde bedankjes en een gastenboek toe te voegen, zodat je een blijvende herinnering hebt aan alle hilarische momenten tijdens jullie speciale dag. Dus, als je op zoek bent naar een bruiloft die alles behalve traditioneel is, overweeg dan zeker een Rumag trouwerij!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon