Trouwen Gemeente Nijmegen

Trouwen Gemeente Nijmegen

Als je van plan bent om te trouwen in de prachtige stad Nijmegen, ben je bij de gemeente Nijmegen aan het juiste adres. De gemeente Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden en locaties voor het voltrekken van een huwelijk. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in het stadhuis of een grootschalige bruiloft op een externe locatie, de gemeente Nijmegen staat klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van je speciale dag.

Locaties voor het voltrekken van een huwelijk

De gemeente Nijmegen heeft diverse prachtige locaties waar je je huwelijk kunt laten voltrekken. Hieronder volgt een opsomming van enkele populaire trouwlocaties in Nijmegen:

 • Stadhuis Nijmegen: Het historische stadhuis van Nijmegen is een populaire keuze voor het voltrekken van een huwelijk. Met zijn prachtige architectuur en sfeervolle ambiance biedt het stadhuis een romantische setting voor je ceremonie.
 • De Vereeniging: Dit iconische gebouw in het centrum van Nijmegen is een uitstekende keuze voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle trouwlocatie. Met zijn indrukwekkende interieur en prachtige zalen zal De Vereeniging zeker indruk maken op je gasten.
 • Landgoed Brakkesteyn: Als je droomt van een buitenbruiloft, is Landgoed Brakkesteyn de perfecte locatie. Dit prachtige landgoed biedt een idyllische omgeving met zijn groene tuinen en historische gebouwen.
 • De Refter: Gelegen op de campus van de Radboud Universiteit, biedt De Refter een unieke en eigentijdse trouwlocatie. Met zijn moderne interieur en prachtige glas-in-loodramen is De Refter een geweldige keuze voor stellen die op zoek zijn naar een eigentijdse setting.

Het plannen van je huwelijk

Om te trouwen in de gemeente Nijmegen, moet je een aantal stappen volgen. Hieronder vind je een overzicht van het proces:

 1. Neem contact op met de gemeente Nijmegen om je voorgenomen huwelijk te melden. Dit kan telefonisch of via de website van de gemeente.
 2. Maak een afspraak om je voorgenomen huwelijk persoonlijk te bespreken. Tijdens deze afspraak worden alle benodigde documenten en informatie verzameld.
 3. Kies een trouwlocatie en reserveer de gewenste datum en tijd.
 4. Ontwerp je trouwceremonie in samenwerking met de gemeente Nijmegen. Bespreek je wensen en eventuele speciale verzoeken.
 5. Regel eventuele aanvullende diensten, zoals een trouwambtenaar, muziek of bloemdecoraties.
 6. Bevestig alle details en betalingen met de gemeente Nijmegen.
 7. Geniet van je speciale dag en vier de liefde met je dierbaren!

Het plannen van een huwelijk kan een stressvolle periode zijn, maar met de hulp van de gemeente Nijmegen wordt het proces een stuk eenvoudiger. Het ervaren team van de gemeente staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van de planning.

Extra diensten en mogelijkheden

Naast het voltrekken van huwelijken biedt de gemeente Nijmegen ook extra diensten en mogelijkheden om je trouwdag nog specialer te maken. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Trouwambtenaar: Je kunt ervoor kiezen om een trouwambtenaar van de gemeente Nijmegen in te schakelen om je ceremonie te leiden. Deze ervaren ambtenaren zorgen voor een persoonlijke en betekenisvolle ceremonie.
 • Trouwauto: De gemeente Nijmegen biedt de mogelijkheid om een trouwauto te huren voor je speciale dag. Kies uit een selectie van prachtige auto’s om in stijl te arriveren op je trouwlocatie.
 • Trouwfoto’s en -video’s: Leg je trouwdag vast met behulp van professionele fotografen en videografen. De gemeente Nijmegen kan je helpen bij het vinden van betrouwbare en getalenteerde professionals.
 • Trouwringen: Ontdek de vele juwelierszaken in Nijmegen en vind de perfecte trouwringen om je liefde te bezegelen.

Of je nu kiest voor een traditionele bruiloft in het stadhuis of een unieke buitenbruiloft op een landgoed, trouwen in de gemeente Nijmegen biedt talloze mogelijkheden. Met zijn prachtige locaties, professionele diensten en behulpzaam personeel zorgt de gemeente Nijmegen ervoor dat je trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon