Trouwen in Amerika

Trouwen in Amerika is een bijzondere gebeurtenis die vaak gepaard gaat met veel planning en voorbereiding. Of je nu droomt van een romantische bruiloft in New York City, een intieme ceremonie in een pittoresk stadje in het zuiden, of een grootschalige viering in Las Vegas, Amerika biedt talloze mogelijkheden voor stellen die in het huwelijksbootje willen stappen.

Wettelijke vereisten

Voordat je kunt trouwen in Amerika, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wettelijke vereisten. Deze kunnen variëren van staat tot staat, dus het is essentieel om de specifieke regels en voorschriften van de gewenste trouwlocatie te onderzoeken. Over het algemeen moet je echter aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Beide partners moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Minderjarigen kunnen in sommige staten trouwen met toestemming van hun ouders of voogd.
  • Je moet een geldig identiteitsbewijs hebben, zoals een paspoort of rijbewijs.
  • Sommige staten vereisen een wachttijd tussen het verkrijgen van een huwelijksvergunning en het daadwerkelijk trouwen.
  • In de meeste gevallen moet je een vergoeding betalen voor het verkrijgen van een huwelijksvergunning.

Populaire trouwbestemmingen

Amerika biedt een breed scala aan trouwbestemmingen die perfect zijn voor elk type bruiloft. Hier zijn enkele populaire keuzes:

1. New York City

De bruisende stad New York is een favoriete trouwbestemming voor veel stellen. Van het iconische Central Park tot de adembenemende skyline, er zijn talloze romantische locaties om uit te kiezen. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in een van de vele parken of een grootschalige viering in een luxe hotel, trouwen in New York City is een ervaring die je nooit zult vergeten.

2. Las Vegas

Las Vegas staat bekend om zijn snelle en extravagante bruiloften. Met talloze trouwkapellen en thematische ceremonies is deze stad de ideale keuze voor stellen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke trouwervaring. Of je nu wilt trouwen als Elvis Presley of een traditionele ceremonie wilt, Las Vegas heeft voor elk wat wils.

3. Hawaii

Als je droomt van een tropische bruiloft, is Hawaii de perfecte trouwbestemming. Met zijn prachtige stranden, weelderige landschappen en adembenemende zonsondergangen biedt deze eilandengroep een romantische setting voor je speciale dag. Of je nu kiest voor een strandceremonie of een traditionele Hawaïaanse bruiloft, trouwen in Hawaii is een waar paradijselijk avontuur.

Tradities en gebruiken

Trouwtradities en gebruiken kunnen variëren afhankelijk van de culturele achtergrond en religie van het paar. In Amerika zijn er echter enkele algemene tradities die vaak worden gevolgd:

  • De bruid draagt meestal een witte jurk, wat symbool staat voor zuiverheid en onschuld.
  • De bruidegom draagt een pak of smoking.
  • Er wordt vaak een bruidstaart geserveerd, die door het paar wordt aangesneden.
  • De bruid gooit meestal haar bruidsboeket naar de ongetrouwde vrouwen, en degene die het vangt wordt verondersteld de volgende te zijn die trouwt.
  • Er wordt vaak een receptie gehouden na de ceremonie, waar gasten kunnen genieten van eten, drinken en dansen.

Conclusie

Trouwen in Amerika biedt een scala aan mogelijkheden voor stellen die op zoek zijn naar een onvergetelijke bruiloft. Of je nu kiest voor een romantische ceremonie in New York City, een extravagante bruiloft in Las Vegas of een tropische bruiloft in Hawaii, Amerika heeft voor elk wat wils. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de wettelijke vereisten en om de specifieke regels en voorschriften van de gewenste trouwlocatie te onderzoeken. Met de juiste planning en voorbereiding kan trouwen in Amerika een droom die uitkomt zijn.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon