Trouwen op Ibiza kosten

Trouwen op Ibiza kosten

Als je droomt van een romantische bruiloft op een prachtig eiland, dan is trouwen op Ibiza wellicht de perfecte keuze voor jou. Ibiza staat bekend om zijn adembenemende stranden, schilderachtige landschappen en bruisende nachtleven. Maar voordat je je hart verliest aan deze idyllische locatie, is het belangrijk om de kosten van een bruiloft op Ibiza te begrijpen.

Locatiekosten

Een van de grootste kostenposten bij het trouwen op Ibiza zijn de locatiekosten. Het eiland biedt een breed scala aan trouwlocaties, variërend van luxe resorts tot intieme strandclubs. De prijzen variëren afhankelijk van de populariteit van de locatie, het seizoen en het aantal gasten. Gemiddeld kun je verwachten dat de locatiekosten tussen de €3000 en €10.000 liggen.

Catering en drank

De volgende belangrijke kostenpost is de catering en drank. Ibiza staat bekend om zijn heerlijke mediterrane gerechten en verse zeevruchten. De prijzen voor catering variëren afhankelijk van het gekozen menu en het aantal gasten. Gemiddeld kun je rekenen op €100 per persoon voor een uitgebreid diner. Daarnaast moet je ook rekening houden met de kosten voor drank, zoals champagne, wijn en cocktails.

Bloemen en decoraties

Om de perfecte sfeer te creëren voor je bruiloft op Ibiza, zijn bloemen en decoraties essentieel. Het eiland biedt een overvloed aan prachtige bloemen en planten die je kunt gebruiken om je trouwlocatie te versieren. De kosten voor bloemen en decoraties variëren afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de omvang van de decoraties. Gemiddeld kun je rekenen op €1000 tot €3000 voor bloemen en decoraties.

Fotografie en videografie

Een bruiloft op Ibiza is een moment om voor altijd te koesteren, en daarom is het belangrijk om een professionele fotograaf en videograaf in te huren. De kosten voor fotografie en videografie variëren afhankelijk van de ervaring en het portfolio van de gekozen professionals. Gemiddeld kun je rekenen op €2000 tot €5000 voor fotografie en videografie.

Transport en accommodatie

Als je ervoor kiest om op Ibiza te trouwen, moet je ook rekening houden met de kosten voor transport en accommodatie. Je wilt ervoor zorgen dat je gasten comfortabel kunnen reizen en verblijven tijdens je bruiloft. De kosten voor transport variëren afhankelijk van de afstand en het aantal gasten. Gemiddeld kun je rekenen op €500 tot €2000 voor transport. Daarnaast moet je ook accommodatie regelen voor jezelf, je gasten en eventuele leveranciers. De kosten voor accommodatie variëren afhankelijk van het type accommodatie en het aantal nachten dat je verblijft.

Totaalkosten

Als we al deze kosten bij elkaar optellen, kun je verwachten dat een bruiloft op Ibiza gemiddeld tussen de €10.000 en €30.000 kost. Dit is echter slechts een ruwe schatting en de uiteindelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, het aantal gasten en de luxe die je wilt.

Hoewel trouwen op Ibiza kosten met zich meebrengt, biedt het eiland een onvergetelijke ervaring die je nergens anders zult vinden. De prachtige omgeving, het heerlijke eten en de warme sfeer maken van je bruiloft een magische gebeurtenis. Dus als je bereid bent om te investeren in je droombruiloft, dan is trouwen op Ibiza zeker de moeite waard.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon