Trouwen in het Stadhuis Rotterdam

Als je gaat trouwen in Rotterdam, is het Stadhuis Rotterdam een van de meest populaire trouwlocaties in de stad. Het Stadhuis Rotterdam is een prachtig historisch gebouw dat een perfecte setting biedt voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een grootschalige viering, het Stadhuis Rotterdam heeft alles wat je nodig hebt om je trouwdag speciaal te maken.

De geschiedenis van het Stadhuis Rotterdam

Het Stadhuis Rotterdam, ook wel bekend als het Timmerhuis, is een iconisch gebouw in het hart van de stad. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 20e eeuw en diende als het administratieve centrum van Rotterdam. Het gebouw is ontworpen door de beroemde architect J.H. van den Broek en is een voorbeeld van de wederopbouwarchitectuur na de Tweede Wereldoorlog.

Het Stadhuis Rotterdam heeft een rijke geschiedenis en is een belangrijk symbool van de stad. Het is een van de weinige gebouwen die de bombardementen tijdens de oorlog heeft overleefd en is sindsdien gerestaureerd en gerenoveerd om zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Trouwceremonies in het Stadhuis Rotterdam

Het Stadhuis Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden voor trouwceremonies. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met een klein gezelschap of een grootschalige viering met al je vrienden en familie, het Stadhuis Rotterdam heeft ruimtes die aan al je wensen voldoen.

De Burgerzaal is de meest populaire trouwlocatie in het Stadhuis Rotterdam. Deze prachtige zaal heeft een indrukwekkend interieur met hoge plafonds, marmeren vloeren en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De zaal biedt plaats aan maximaal 150 gasten en is perfect voor een ceremonie met een groter gezelschap.

Voor een intiemere ceremonie kun je kiezen voor de Trouwkamer. Deze sfeervolle kamer biedt plaats aan maximaal 30 gasten en heeft een warme en intieme sfeer. De Trouwkamer is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een kleinere en meer persoonlijke trouwlocatie.

Extra services en mogelijkheden

Het Stadhuis Rotterdam biedt ook verschillende extra services en mogelijkheden om je trouwdag nog specialer te maken. Zo kun je ervoor kiezen om je ceremonie te laten begeleiden door een trouwambtenaar van de gemeente Rotterdam. Deze trouwambtenaren zijn ervaren en zorgen ervoor dat je ceremonie vlekkeloos verloopt.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om je trouwceremonie te laten vastleggen door een professionele fotograaf. Het Stadhuis Rotterdam heeft prachtige fotolocaties, zowel binnen als buiten, die zorgen voor schitterende trouwfoto’s.

Als je na de ceremonie wilt genieten van een feestelijke receptie of een diner, biedt het Stadhuis Rotterdam ook verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de cateringdiensten van het Stadhuis Rotterdam of je kunt ervoor kiezen om je eigen cateraar in te schakelen.

Conclusie

Het Stadhuis Rotterdam is een prachtige trouwlocatie in het hart van de stad. Met zijn historische charme en elegante interieur biedt het Stadhuis Rotterdam de perfecte setting voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een grootschalige viering, het Stadhuis Rotterdam heeft alles wat je nodig hebt om je trouwdag speciaal te maken. Met zijn verschillende trouwlocaties, extra services en mogelijkheden, is het Stadhuis Rotterdam de ideale keuze voor stellen die willen trouwen in Rotterdam.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon