Volkswagen Busje Huren Trouwen

Volkswagen Busje Huren Trouwen

Het huren van een Volkswagen busje voor je trouwdag is een geweldige manier om een vintage en romantische sfeer toe te voegen aan je bruiloft. Het iconische Volkswagen busje is al tientallen jaren een favoriet onder bruidsparen over de hele wereld. Met zijn unieke retro-uitstraling en ruime interieur is het de perfecte keuze voor stellen die op zoek zijn naar iets speciaals op hun grote dag.

Waarom een Volkswagen busje huren voor je trouwdag?

Er zijn verschillende redenen waarom het huren van een Volkswagen busje een populaire keuze is voor trouwerijen:

 • Romantische uitstraling: Het Volkswagen busje straalt een nostalgische en romantische sfeer uit. Het is een symbool van vrijheid en avontuur, en het brengt een gevoel van nostalgie met zich mee.
 • Uniekheid: In een zee van traditionele trouwauto’s zal een Volkswagen busje zeker opvallen. Het is een unieke keuze die je bruiloft onderscheidt van anderen.
 • Ruimte: Een Volkswagen busje biedt voldoende ruimte voor het bruidspaar en eventuele bruidsmeisjes of familieleden. Het is een comfortabele en praktische optie, vooral als je veel spullen moet vervoeren.
 • Flexibiliteit: Met een Volkswagen busje kun je gemakkelijk van locatie naar locatie reizen. Het is een veelzijdig voertuig dat perfect is voor het maken van foto’s op verschillende pittoreske plekken.

Waar een Volkswagen busje huren voor je trouwdag?

Er zijn verschillende verhuurbedrijven die Volkswagen busjes aanbieden voor trouwerijen. Het is belangrijk om een betrouwbaar en professioneel bedrijf te kiezen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op je trouwdag. Hier zijn enkele populaire verhuurbedrijven in Nederland:

 • Volkswagenbus Huren: Dit bedrijf biedt verschillende modellen Volkswagen busjes aan voor trouwerijen. Ze hebben een uitstekende reputatie en bieden een professionele service.
 • De Trouwbus: De Trouwbus is gespecialiseerd in het verhuren van Volkswagen busjes voor trouwerijen. Ze hebben een breed scala aan busjes om uit te kiezen en bieden ook chauffeursdiensten aan.
 • Vintage Road Trips: Dit verhuurbedrijf biedt niet alleen Volkswagen busjes aan, maar ook andere vintage voertuigen. Ze hebben een uitgebreide collectie en bieden ook gepersonaliseerde decoraties aan.

Wat te verwachten bij het huren van een Volkswagen busje voor je trouwdag?

Als je besluit om een Volkswagen busje te huren voor je trouwdag, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

 • Reservering: Het is belangrijk om je Volkswagen busje ruim van tevoren te reserveren, vooral tijdens het trouwseizoen. Populaire modellen kunnen snel volgeboekt zijn, dus zorg ervoor dat je op tijd reserveert.
 • Chauffeur: Sommige verhuurbedrijven bieden een chauffeursservice aan, terwijl andere ervoor kiezen om het busje zelf te besturen. Overweeg wat het beste bij jou en je partner past.
 • Decoraties: Veel verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om het Volkswagen busje te versieren met bloemen, linten of andere decoraties. Bespreek dit van tevoren om ervoor te zorgen dat je de gewenste uitstraling krijgt.
 • Tijd en locatie: Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt met het verhuurbedrijf over de ophaal- en terugbrengtijden, evenals de locaties waar je wilt worden opgehaald en afgezet.

Conclusie

Het huren van een Volkswagen busje voor je trouwdag voegt een unieke en romantische touch toe aan je bruiloft. Met zijn nostalgische uitstraling en ruime interieur is het de perfecte keuze voor stellen die iets speciaals willen op hun grote dag. Door een betrouwbaar verhuurbedrijf te kiezen en duidelijke afspraken te maken, kun je ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Dus waar wacht je nog op? Huur een Volkswagen busje en maak je trouwdag extra bijzonder!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon