VW Busje Huren Trouwen

VW Busje Huren Trouwen

Het huren van een VW busje voor je trouwdag is een geweldige manier om een unieke en nostalgische sfeer toe te voegen aan je bruiloft. Of je nu een liefhebber bent van vintage auto’s of gewoon op zoek bent naar een bijzonder vervoermiddel, een VW busje is een perfecte keuze. In dit artikel zullen we de voordelen van het huren van een VW busje voor je trouwdag bespreken en enkele handige tips geven om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Voordelen van het huren van een VW busje voor je trouwdag

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren van een VW busje voor je trouwdag. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

 • Unieke uitstraling: Een VW busje heeft een iconisch design dat direct herkenbaar is. Het voegt een vleugje vintage charme toe aan je trouwdag en zal zeker de aandacht trekken van je gasten.
 • Romantische sfeer: Het rijden in een VW busje brengt een gevoel van avontuur en romantiek met zich mee. Het is een intiemere ervaring dan bijvoorbeeld een limousine, waardoor je samen met je partner kunt genieten van de rit naar de trouwlocatie.
 • Flexibiliteit: Een VW busje biedt voldoende ruimte voor zowel de bruid als de bruidegom, evenals voor eventuele bruidsmeisjes of getuigen. Het is ook mogelijk om het busje te versieren met bloemen of andere decoraties die passen bij het thema van je bruiloft.
 • Fotomomenten: Een VW busje biedt talloze mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s. Of je nu foto’s wilt maken bij het busje zelf of op een pittoreske locatie, het busje zal een geweldige achtergrond vormen voor je trouwfoto’s.
 • Herinneringen: Het huren van een VW busje voor je trouwdag creëert blijvende herinneringen. Het is een unieke ervaring die je altijd zult koesteren en waar je nog jarenlang met plezier op terug zult kijken.

Tips voor het huren van een VW busje voor je trouwdag

Als je hebt besloten om een VW busje te huren voor je trouwdag, zijn hier enkele handige tips om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt:

 1. Boek op tijd: VW busjes zijn populair als trouwvervoer, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen.
 2. Vraag naar de beschikbaarheid: Controleer of het busje beschikbaar is op de datum van je bruiloft en of er eventuele beperkingen zijn met betrekking tot het aantal kilometers dat je mag rijden.
 3. Bespreek de details: Neem contact op met het verhuurbedrijf om de details van je trouwdag te bespreken, zoals de ophaal- en aflevertijden, de route en eventuele speciale verzoeken.
 4. Controleer de verzekering: Zorg ervoor dat het busje volledig verzekerd is voor het geval er iets misgaat tijdens de rit.
 5. Maak een proefrit: Als je de mogelijkheid hebt, maak dan een proefrit in het busje om te controleren of het comfortabel en gemakkelijk te besturen is.
 6. Plan voldoende tijd in: Houd rekening met extra tijd voor het versieren van het busje, het maken van foto’s en eventuele vertragingen onderweg.
 7. Geniet ervan: Vergeet niet om te genieten van de rit in het VW busje en de speciale momenten die het met zich meebrengt. Het is jouw trouwdag, dus maak er het beste van!

Al met al is het huren van een VW busje voor je trouwdag een fantastische keuze. Het voegt een unieke en nostalgische touch toe aan je bruiloft en zorgt voor blijvende herinneringen. Met de juiste planning en voorbereiding zal je trouwdag ongetwijfeld een groot succes worden!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon