Wereldmuseum Rotterdam Trouwen

Het Wereldmuseum Rotterdam is een unieke en prachtige locatie om te trouwen. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende architectuur en diverse mogelijkheden, is het museum de perfecte plek om uw speciale dag te vieren. Of u nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, het Wereldmuseum Rotterdam biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke bruiloft.

De Locatie

Het Wereldmuseum Rotterdam is gevestigd in een schitterend historisch pand aan de Willemskade, met uitzicht op de Maas. Het gebouw zelf is al een bezienswaardigheid, met zijn imposante gevel en prachtige interieur. Het museum herbergt een uitgebreide collectie kunst en voorwerpen uit verschillende culturen over de hele wereld, wat een unieke en bijzondere sfeer creëert voor uw bruiloft.

De verschillende zalen in het museum bieden talloze mogelijkheden voor uw ceremonie, receptie, diner en feest. Of u nu kiest voor een intieme setting in de Aziatische zaal of een groots feest in de Balzaal, het Wereldmuseum Rotterdam heeft voor elk type bruiloft de perfecte ruimte.

De Ceremonie

Het Wereldmuseum Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden voor uw ceremonie. U kunt ervoor kiezen om te trouwen in een van de prachtige zalen, omringd door kunst en culturele objecten. Of u kunt ervoor kiezen om buiten te trouwen op het terras, met uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Daarnaast biedt het museum ook de mogelijkheid om uw ceremonie te laten voltrekken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Dit betekent dat uw huwelijk officieel wordt erkend en dat u geen aparte locatie hoeft te zoeken voor de wettelijke formaliteiten.

De Receptie en het Diner

Het Wereldmuseum Rotterdam biedt verschillende opties voor uw receptie en diner. U kunt ervoor kiezen om uw gasten te ontvangen in een van de prachtige zalen, waar zij kunnen genieten van een hapje en een drankje te midden van de kunstcollectie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het terras, waar uw gasten kunnen genieten van het uitzicht op de Maas.

Voor het diner biedt het museum een uitgebreid menu met culinaire hoogstandjes. Of u nu kiest voor een buffet, een sit-down diner of een walking dinner, het ervaren team van het Wereldmuseum Rotterdam zorgt ervoor dat uw gasten worden verwend met heerlijke gerechten die passen bij uw wensen en voorkeuren.

Het Feest

Het Wereldmuseum Rotterdam is ook de ideale locatie voor een spetterend feest. De Balzaal biedt voldoende ruimte voor een dansvloer, een DJ of een live band, en een bar waar uw gasten kunnen genieten van een drankje. Het museum kan ook zorgen voor professioneel licht en geluid, zodat uw feest de juiste sfeer krijgt.

Daarnaast biedt het museum ook verschillende mogelijkheden voor entertainment tijdens uw feest. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een live optreden van een band, een DJ die zorgt voor de beste hits, of zelfs een dansgroep die een spectaculaire show opvoert.

Extra Services

Het Wereldmuseum Rotterdam biedt ook verschillende extra services om uw bruiloft nog specialer te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de bruidssuite, waar u kunt ontspannen en genieten van uw eerste nacht als getrouwd stel. Daarnaast biedt het museum ook de mogelijkheid om uw bruiloft te laten vastleggen door een professionele fotograaf of videograaf.

Daarnaast heeft het museum ook ervaren weddingplanners in dienst die u kunnen helpen bij het plannen en organiseren van uw bruiloft. Zij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden, u helpen bij het kiezen van de juiste leveranciers en ervoor zorgen dat alles op de dag zelf vlekkeloos verloopt.

Conclusie

Het Wereldmuseum Rotterdam is een unieke en prachtige locatie om te trouwen. Met zijn adembenemende architectuur, diverse mogelijkheden en ervaren team, biedt het museum alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke bruiloft. Of u nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, het Wereldmuseum Rotterdam zorgt ervoor dat uw speciale dag perfect wordt verzorgd.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon