Buitenplaats Amerongen Trouwen

Buitenplaats Amerongen Trouwen

De buitenplaats Amerongen is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn historische charme en idyllische omgeving is het de perfecte plek voor een romantische bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuinen of een groots feest in het landhuis, deze buitenplaats biedt talloze mogelijkheden om jouw speciale dag onvergetelijk te maken.

De Locatie

Gelegen in het pittoreske dorp Amerongen, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, is de buitenplaats Amerongen een oase van rust en schoonheid. Het landgoed strekt zich uit over 10 hectare en omvat prachtige tuinen, een sfeervol landhuis en diverse bijgebouwen. De combinatie van natuurlijke elementen en historische architectuur zorgt voor een unieke en betoverende sfeer.

De buitenplaats Amerongen biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van je bruiloft. Je kunt ervoor kiezen om te trouwen in de prachtige tuinen, omringd door bloeiende bloemen en groene gazons. Het is ook mogelijk om te trouwen in het sfeervolle landhuis, waar je kunt genieten van de historische ambiance en de elegante inrichting.

De Ceremonie

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met alleen je naaste familie en vrienden, of een grotere bruiloft met een uitgebreide gastenlijst, de buitenplaats Amerongen biedt verschillende mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Je kunt ervoor kiezen om te trouwen in de prachtige tuinen, waar een romantische setting kan worden gecreëerd met bloemen, kaarsen en andere decoraties. Het geluid van fluitende vogels en het ruisen van de bomen zorgen voor een betoverende achtergrondmuziek tijdens de ceremonie.

Als je de voorkeur geeft aan een indoor ceremonie, biedt het landhuis van de buitenplaats Amerongen een elegante en stijlvolle omgeving. Met zijn prachtige architectuur, antieke meubels en sfeervolle verlichting is het landhuis de perfecte plek voor een romantische en intieme bruiloft. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

De Receptie en het Feest

Na de ceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke receptie en een spetterend feest. De buitenplaats Amerongen biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van je bruiloft. Je kunt ervoor kiezen om een tent op te zetten in de tuinen, waar je gasten kunnen genieten van een heerlijk diner en dansen onder de sterren. Het landhuis biedt ook verschillende ruimtes die kunnen worden gebruikt voor de receptie en het feest, zoals de balzaal, de bibliotheek of de serre.

De buitenplaats Amerongen werkt samen met ervaren cateraars en andere leveranciers om ervoor te zorgen dat jouw bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner, een buffet of een walking dinner, de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kunnen er verschillende entertainmentopties worden geregeld, zoals live muziek, een DJ of een band, om ervoor te zorgen dat jouw gasten de hele avond kunnen dansen en feesten.

Overnachten

Als je gasten van ver komen of als je zelf wilt genieten van een ontspannen huwelijksnacht, biedt de buitenplaats Amerongen verschillende mogelijkheden voor overnachting. Het landhuis beschikt over luxe suites en kamers, waar je kunt genieten van comfort en privacy. Daarnaast zijn er in de omgeving van Amerongen ook verschillende hotels en bed & breakfasts beschikbaar, waar je gasten kunnen verblijven.

De buitenplaats Amerongen is niet alleen een prachtige locatie om te trouwen, maar biedt ook talloze mogelijkheden voor het maken van prachtige trouwfoto’s. De tuinen, het landhuis en de omringende natuur vormen een perfect decor voor romantische en sfeervolle foto’s. Daarnaast kunnen er ook foto’s worden gemaakt in de nabijgelegen bossen, op het strand of in andere pittoreske locaties in de omgeving.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betoverende locatie om te trouwen, is de buitenplaats Amerongen de perfecte keuze. Met zijn historische charme, prachtige tuinen en sfeervolle landhuis biedt deze buitenplaats alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de tuinen of een groots feest in het landhuis, de buitenplaats Amerongen zorgt ervoor dat jouw speciale dag perfect wordt verzorgd.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon