Chateau Neercanne Trouwen: Een Betoverende Locatie voor Jullie Huwelijksdag

Chateau Neercanne trouwen is een droom die werkelijkheid kan worden voor stellen die op zoek zijn naar een betoverende locatie voor hun huwelijksdag. Dit prachtige kasteel, gelegen in het pittoreske Zuid-Limburg, biedt een unieke en romantische setting voor een onvergetelijke bruiloft.

De Geschiedenis van Chateau Neercanne

Chateau Neercanne is een historisch kasteel dat dateert uit de 17e eeuw. Het is gelegen op de grens tussen Nederland en België, en staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur en adembenemende tuinen. Het kasteel is omgeven door prachtige natuur en biedt een spectaculair uitzicht op de Jekervallei.

De geschiedenis van Chateau Neercanne gaat terug tot de middeleeuwen, toen het diende als een verdedigingsfort. In de loop der eeuwen is het kasteel uitgebreid en getransformeerd tot een elegant landhuis. Vandaag de dag is het kasteel een nationaal monument en een populaire trouwlocatie.

De Trouwlocaties van Chateau Neercanne

Chateau Neercanne biedt verschillende trouwlocaties die perfect zijn voor zowel intieme ceremonies als grotere bruiloften. Hier zijn enkele van de meest populaire trouwlocaties op het landgoed:

  1. Het Kasteel: Het kasteel zelf is een prachtige locatie voor een huwelijksceremonie. De historische ambiance en de elegante inrichting zorgen voor een romantische sfeer. De ceremonie kan plaatsvinden in de sfeervolle Ridderzaal, waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven.
  2. De Baroktuinen: De baroktuinen van Chateau Neercanne zijn een idyllische setting voor een buitenbruiloft. Omgeven door weelderige groene gazons, bloeiende bloemen en fonteinen, kunnen jullie elkaar hier het jawoord geven onder een romantische prieel.
  3. De Grotten: Een van de meest unieke trouwlocaties van Chateau Neercanne zijn de grotten. Deze ondergrondse gangenstelsels bieden een mysterieuze en intieme sfeer voor een huwelijksceremonie. Met kaarslicht en zachte muziek kunnen jullie hier een betoverende ervaring creëren.

De Mogelijkheden voor de Receptie en het Diner

Na de huwelijksceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een heerlijke receptie en diner op het landgoed van Chateau Neercanne. Het kasteel biedt verschillende mogelijkheden voor de invulling van deze momenten:

  • Het Terras: Het terras van Chateau Neercanne biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving en is een perfecte plek voor een receptie. Hier kunnen jullie genieten van champagne en hapjes terwijl jullie de felicitaties van jullie gasten in ontvangst nemen.
  • De Oranjerie: De Oranjerie is een prachtige locatie voor een uitgebreid diner. Met zijn glazen dak en elegante inrichting biedt deze ruimte een romantische en intieme sfeer. Hier kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een heerlijk diner bereid door de chef-koks van Chateau Neercanne.
  • De Wijnkelders: Voor wijnliefhebbers is er ook de mogelijkheid om het diner te laten plaatsvinden in de wijnkelders van Chateau Neercanne. Omringd door eeuwenoude wijnvaten kunnen jullie genieten van een culinaire ervaring met bijpassende wijnen.

De Overnachtingsmogelijkheden

Chateau Neercanne biedt ook overnachtingsmogelijkheden voor jullie en jullie gasten. Het kasteel beschikt over luxe hotelkamers en suites, waar jullie kunnen genieten van een comfortabel verblijf na een lange dag vol festiviteiten. De kamers zijn stijlvol ingericht en bieden alle moderne voorzieningen die jullie nodig hebben.

De Bruiloftsplanning bij Chateau Neercanne

Chateau Neercanne heeft een ervaren team van weddingplanners die jullie kunnen helpen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft. Van het regelen van de bloemendecoraties tot het samenstellen van het menu, zij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Daarnaast biedt Chateau Neercanne ook de mogelijkheid om jullie huwelijksdag te combineren met andere festiviteiten, zoals een welkomstdiner, een brunch de volgende dag of zelfs een weekend vol activiteiten voor jullie gasten.

Conclusie

Chateau Neercanne trouwen is een droom die werkelijkheid kan worden. Met zijn prachtige locaties, historische charme en professionele service biedt dit kasteel de perfecte setting voor een betoverende huwelijksdag. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de grotten of een groots feest in de baroktuinen, Chateau Neercanne zal jullie verwachtingen overtreffen en een onvergetelijke ervaring bieden.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon