Gedicht voor onze dochter die gaat trouwen

Op deze bijzondere dag willen wij een speciaal gedicht schrijven voor onze dochter die gaat trouwen. Het is een moment van vreugde, liefde en geluk, waarin twee zielen samenkomen en een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen. Met dit gedicht willen wij onze liefde en steun aan onze dochter en haar partner tonen, en hen zegenen voor een leven vol harmonie en voorspoed.

De liefde die jullie verbindt

Lieve dochter, vandaag geven wij jou weg aan de persoon waar jij je hart aan hebt verloren. Het is een moment van gemengde gevoelens, waarin we trots zijn op de vrouw die je bent geworden en tegelijkertijd een beetje weemoedig zijn om je los te laten. Maar we weten dat je in goede handen bent, want de liefde die jullie verbindt is sterk en puur.

De liefde is als een prachtig gedicht, geschreven in de sterren. Het begint met een vonk, een blik die jullie harten raakt. Langzaam groeit deze vonk uit tot een vlam, een vlam die warmte en licht brengt in jullie leven. Jullie hebben elkaar gevonden in een wereld vol mogelijkheden, en samen hebben jullie besloten om deze reis van het leven hand in hand te maken.

De belofte van trouw

Op deze dag van jullie huwelijk, beloven jullie elkaar trouw in voor- en tegenspoed. Jullie beloven elkaar onvoorwaardelijke liefde, respect en steun. Deze belofte is als een gedicht dat nooit eindigt, een gedicht dat elke dag opnieuw wordt geschreven met kleine gebaren van liefde en begrip.

De belofte van trouw is als een anker in de storm, een baken van hoop en liefde. Het is een belofte die jullie verbindt, zelfs in de moeilijkste tijden. Het is een belofte die jullie herinnert aan de kracht van jullie liefde en de waarde van jullie verbintenis.

De toekomst vol mogelijkheden

Lieve dochter, terwijl je vandaag in het huwelijksbootje stapt, willen wij je eraan herinneren dat de toekomst vol mogelijkheden ligt. Jullie hebben de kracht om samen bergen te verzetten, dromen waar te maken en geluk te vinden in de kleinste momenten. Jullie hebben elkaar gevonden, en dat is een geschenk dat jullie voor altijd zullen koesteren.

De toekomst is als een blanco pagina, klaar om gevuld te worden met jullie liefdesverhaal. Het is een avontuur dat jullie samen zullen beleven, met ups en downs, maar altijd met de wetenschap dat jullie elkaar hebben om op terug te vallen. Samen kunnen jullie de wereld aan, en wij staan altijd aan jullie zijde.

Onze zegen en liefde

Lieve dochter, op deze speciale dag willen wij onze zegen en liefde aan jullie geven. Moge jullie huwelijk gevuld zijn met geluk, gezondheid en voorspoed. Moge jullie liefde groeien en bloeien, en moge jullie altijd de kracht vinden om elkaar te steunen en te begrijpen.

Wij zijn dankbaar dat we getuige mogen zijn van jullie liefde en huwelijk. Het is een moment dat we voor altijd in ons hart zullen koesteren. Lieve dochter, we houden van je en wensen je alle geluk van de wereld toe. Moge jullie liefdesverhaal een gedicht zijn dat nooit eindigt.

Met liefde,

Jullie ouders

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon