Fort Beemster Trouwen: Een Unieke Locatie voor Jullie Huwelijksdag

Fort Beemster Trouwen is een trend die steeds populairder wordt onder bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke en bijzondere locatie voor hun huwelijksdag. Het historische Fort Beemster, gelegen in de prachtige Beemsterpolder in Noord-Holland, biedt een idyllische setting voor een onvergetelijke bruiloft.

De Geschiedenis van Fort Beemster

Fort Beemster is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie die tussen 1880 en 1914 is aangelegd om de hoofdstad te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Het fort diende als onderdeel van de militaire strategie en was destijds van groot belang voor de verdediging van Nederland.

Vandaag de dag is Fort Beemster een UNESCO Werelderfgoed en een prachtig voorbeeld van militaire architectuur uit de 19e eeuw. Het fort is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een unieke evenementenlocatie, waarbij de historische elementen bewaard zijn gebleven.

De Trouwlocaties binnen Fort Beemster

Fort Beemster biedt verschillende trouwlocaties die perfect zijn voor zowel intieme ceremonies als grotere bruiloften. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

1. De Kapel

De Kapel is een prachtige ruimte binnen het fort, met hoge plafonds en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Deze locatie is ideaal voor een romantische ceremonie en biedt plaats aan maximaal 100 gasten.

2. Het Arsenaal

Het Arsenaal is een sfeervolle ruimte met een industriële uitstraling. Deze locatie is geschikt voor zowel de ceremonie als het feest en biedt plaats aan maximaal 150 gasten. Het aangrenzende terras is perfect voor een buitenreceptie of borrel.

3. De Genieloods

De Genieloods is een grote en veelzijdige ruimte die plaats biedt aan maximaal 250 gasten. Deze locatie is ideaal voor grotere bruiloften en biedt veel mogelijkheden voor het creëren van een persoonlijke en unieke sfeer.

De Mogelijkheden voor de Huwelijksdag

Naast de prachtige trouwlocaties biedt Fort Beemster ook verschillende mogelijkheden om jullie huwelijksdag compleet te maken. Hieronder vind je een overzicht van de extra services en faciliteiten:

1. Catering

Fort Beemster werkt samen met een ervaren cateringbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van culinaire hoogstandjes. Van een uitgebreid diner tot een feestelijke borrel, alles is mogelijk om jullie gasten te verwennen met heerlijke gerechten.

2. Overnachtingsmogelijkheden

Fort Beemster beschikt over een luxe hotel met comfortabele kamers, waar jullie en jullie gasten kunnen overnachten na een lange dag vol festiviteiten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie huwelijksnacht en de volgende ochtend rustig ontbijten met uitzicht op het prachtige landschap.

3. Fotografie en Videografie

Om jullie huwelijksdag voor altijd vast te leggen, biedt Fort Beemster de mogelijkheid om een professionele fotograaf en/of videograaf in te huren. Zo kunnen jullie de mooiste momenten van de dag keer op keer herbeleven.

De Voordelen van Trouwen bij Fort Beemster

Het trouwen bij Fort Beemster biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele trouwlocaties. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor jullie op een rijtje gezet:

  • Een unieke en historische locatie die zorgt voor een bijzondere sfeer
  • Prachtige trouwlocaties die geschikt zijn voor zowel kleine als grote bruiloften
  • De mogelijkheid om de hele dag op één locatie te vieren, inclusief overnachtingsmogelijkheden
  • Een ervaren team dat jullie helpt bij het plannen en organiseren van jullie huwelijksdag
  • De flexibiliteit om jullie eigen invulling te geven aan de dag, van de ceremonie tot het feest

Conclusie

Fort Beemster Trouwen biedt bruidsparen de mogelijkheid om hun huwelijksdag te vieren op een unieke en historische locatie. Met prachtige trouwlocaties, uitstekende catering en overnachtingsmogelijkheden, en een ervaren team dat jullie helpt bij het plannen en organiseren, is Fort Beemster de ideale keuze voor een onvergetelijke bruiloft. Kies voor Fort Beemster Trouwen en maak van jullie huwelijksdag een dag om nooit te vergeten!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon