Kasteel Ruurlo Trouwen

Kasteel Ruurlo Trouwen

Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige locatie om te trouwen, dan is Kasteel Ruurlo een perfecte keuze. Dit prachtige kasteel, gelegen in het pittoreske dorpje Ruurlo, biedt een romantische en betoverende setting voor jullie grote dag.

De geschiedenis van Kasteel Ruurlo

Kasteel Ruurlo heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. Het kasteel diende oorspronkelijk als verdedigingswerk en werd later omgebouwd tot een luxueuze residentie. Het kasteel heeft door de eeuwen heen verschillende eigenaren gehad en heeft vele transformaties ondergaan. Vandaag de dag is het kasteel een prachtig voorbeeld van neogotische architectuur.

De perfecte trouwlocatie

Kasteel Ruurlo is een idyllische trouwlocatie met een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Het kasteel beschikt over verschillende zalen die geschikt zijn voor zowel intieme ceremonies als grotere bruiloften. Of je nu droomt van een romantische buitenbruiloft in de kasteeltuin of een sfeervolle ceremonie in de historische balzaal, Kasteel Ruurlo biedt talloze mogelijkheden.

Enkele redenen waarom Kasteel Ruurlo de perfecte trouwlocatie is:

  • Prachtige omgeving: Het kasteel is omgeven door een uitgestrekt parklandschap, wat zorgt voor een betoverende sfeer.
  • Fotogenieke locatie: Het kasteel en de omliggende tuinen bieden talloze fotomogelijkheden voor jullie trouwalbum.
  • Exclusiviteit: Kasteel Ruurlo biedt de mogelijkheid om het hele kasteel af te huren, waardoor jullie en jullie gasten kunnen genieten van absolute privacy.
  • Professionele service: Het ervaren team van Kasteel Ruurlo staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft.
  • Overnachtingsmogelijkheden: Het kasteel beschikt over luxe accommodaties, zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van een comfortabel verblijf.

De mogelijkheden voor jullie bruiloft

Kasteel Ruurlo biedt verschillende arrangementen en mogelijkheden om jullie bruiloft volledig naar wens te maken. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie met een select gezelschap of een groots feest met honderden gasten, het team van Kasteel Ruurlo zorgt ervoor dat jullie dag perfect verloopt.

Enkele mogelijkheden die Kasteel Ruurlo biedt:

  • Ceremonie: Kies uit verschillende sfeervolle ruimtes voor jullie huwelijksceremonie, zowel binnen als buiten.
  • Receptie: Geniet van een feestelijke receptie in de prachtige tuinen of in een van de elegante zalen van het kasteel.
  • Diner: Laat jullie en jullie gasten verwennen met een culinair hoogstaand diner, bereid door de chef-kok van Kasteel Ruurlo.
  • Feest: Dans de hele nacht door in de feestzaal van het kasteel, compleet met professionele licht- en geluidsapparatuur.
  • Overnachting: Sluit jullie trouwdag af met een overnachting in een van de luxe suites van het kasteel.

Plan jullie droombruiloft bij Kasteel Ruurlo

Als jullie droombruiloft plaatsvindt in een betoverend kasteel, dan is Kasteel Ruurlo de perfecte keuze. Met zijn prachtige omgeving, historische charme en uitstekende service, zal Kasteel Ruurlo jullie trouwdag onvergetelijk maken.

Neem contact op met het team van Kasteel Ruurlo om jullie wensen en ideeën te bespreken. Samen kunnen jullie een bruiloft op maat creëren die aan al jullie verwachtingen voldoet. Kasteel Ruurlo staat klaar om jullie te helpen bij het plannen van jullie droombruiloft in dit prachtige kasteel.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon