Gemeente Middelburg Trouwen

Gemeente Middelburg Trouwen

Als je van plan bent om te trouwen in de prachtige stad Middelburg, dan ben je bij de gemeente Middelburg aan het juiste adres. Deze historische stad in de provincie Zeeland biedt een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over trouwen in de gemeente Middelburg.

Trouwlocaties

De gemeente Middelburg heeft verschillende officiële trouwlocaties waar je het jawoord kunt geven. Enkele populaire locaties zijn:

 • Stadhuis Middelburg
 • Abdijcomplex
 • Kloveniersdoelen
 • De Oostkerk

Deze locaties bieden een unieke en sfeervolle setting voor jullie huwelijksceremonie. Het is belangrijk om op tijd te reserveren, aangezien deze locaties vaak snel volgeboekt zijn.

Trouwambtenaren

De gemeente Middelburg heeft ervaren trouwambtenaren die jullie huwelijksceremonie kunnen voltrekken. Deze ambtenaren zorgen ervoor dat jullie trouwdag persoonlijk en bijzonder wordt. Het is mogelijk om een voorkeur uit te spreken voor een specifieke trouwambtenaar, maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Trouwdocumenten

Voordat jullie kunnen trouwen, moeten er enkele documenten worden geregeld. De gemeente Middelburg vereist onder andere de volgende documenten:

 • Geldig legitimatiebewijs
 • Geboorteakte
 • Akte van ongehuwd zijn of echtscheidingsakte (indien van toepassing)

Het is belangrijk om deze documenten tijdig aan te vragen, aangezien het enige tijd kan duren voordat ze worden verstrekt.

Trouwceremonie

De trouwceremonie in de gemeente Middelburg kan volledig naar jullie wensen worden vormgegeven. Jullie kunnen zelf muziek, teksten en rituelen kiezen om de ceremonie persoonlijk te maken. Het is ook mogelijk om getuigen uit te nodigen om jullie huwelijk te bevestigen.

Na de ceremonie ontvangen jullie een trouwboekje en een trouwakte als officieel bewijs van jullie huwelijk. Deze documenten zijn belangrijk voor bijvoorbeeld het aanpassen van jullie achternaam.

Trouwreceptie en feestlocaties

Na de huwelijksceremonie is het tijd om te genieten van een feestelijke receptie en eventueel een groot feest. Middelburg biedt diverse locaties waar jullie dit kunnen vieren. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Restaurant Scherp
 • De Kloostergangen
 • De Drvkkery
 • De Spot

Deze locaties kunnen jullie helpen bij het organiseren van een onvergetelijke trouwreceptie en feestavond.

Trouwfotografie

Een professionele trouwfotograaf kan ervoor zorgen dat jullie trouwdag voor altijd wordt vastgelegd. In Middelburg zijn er verschillende fotografen die gespecialiseerd zijn in het vastleggen van bruiloften. Het is belangrijk om op tijd een fotograaf te boeken, aangezien zij vaak ruim van tevoren worden geboekt.

Overnachten in Middelburg

Als jullie gasten van buiten Middelburg komen, is het handig om te weten welke overnachtingsmogelijkheden er zijn. Middelburg heeft diverse hotels, bed & breakfasts en vakantiehuizen waar jullie gasten kunnen verblijven. Het is aan te raden om tijdig te informeren en eventueel kamers te reserveren.

Conclusie

Trouwen in de gemeente Middelburg biedt talloze mogelijkheden voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. Met prachtige trouwlocaties, ervaren trouwambtenaren en diverse feestlocaties is Middelburg de ideale plek om elkaar het jawoord te geven. Vergeet niet om tijdig alle benodigde documenten te regelen en te reserveren bij de gewenste locaties. Geniet van jullie speciale dag in deze historische stad in Zeeland!

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon