Landgoed Rhederoord Trouwen

Landgoed Rhederoord Trouwen

Landgoed Rhederoord is een prachtige locatie om te trouwen. Met zijn schilderachtige omgeving en historische charme is het landgoed de perfecte plek voor een romantische bruiloft. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een groots feest in een van de elegante zalen, Landgoed Rhederoord biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke trouwdag.

De Locatie

Landgoed Rhederoord is gelegen in het pittoreske dorpje De Steeg, aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. Het landgoed is omringd door prachtige bossen, uitgestrekte weilanden en een schitterende Engelse landschapstuin. De idyllische omgeving zorgt voor een romantische sfeer en biedt talloze mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s.

Op het landgoed bevindt zich een prachtig landhuis dat dateert uit 1746. Het landhuis is volledig gerenoveerd en biedt nu een combinatie van historische charme en moderne luxe. Met zijn stijlvolle interieur, hoge plafonds en grote ramen is het landhuis de perfecte setting voor een elegante bruiloft.

De Mogelijkheden

Landgoed Rhederoord biedt verschillende mogelijkheden voor het vieren van je bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie met alleen je naaste familie en vrienden, of een groots feest met honderden gasten, het landgoed heeft de perfecte ruimte voor elke gelegenheid.

De Engelse landschapstuin is een populaire keuze voor buitenbruiloften. Met zijn prachtige bloemenperken, kronkelende paden en romantische vijver is de tuin een betoverende locatie voor een ceremonie in de open lucht. Na de ceremonie kunnen jullie en jullie gasten genieten van een heerlijke receptie op het gazon, omringd door de natuur.

Voor binnenbruiloften biedt het landhuis verschillende stijlvolle zalen die kunnen worden aangepast aan jullie wensen. Of je nu kiest voor een intieme zaal met uitzicht op de tuin of een grote zaal met dansvloer, het landhuis biedt de perfecte setting voor een feest om nooit te vergeten.

De Services

Landgoed Rhederoord biedt een uitgebreid scala aan services om jullie trouwdag perfect te maken. Het ervaren team van weddingplanners staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van elk aspect van jullie bruiloft. Van het regelen van de bloemendecoraties en de catering tot het boeken van de muziek en het regelen van het vervoer, het team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Daarnaast biedt het landgoed ook accommodatie voor jullie en jullie gasten. Het landhuis beschikt over prachtige kamers en suites, elk met hun eigen unieke charme. Jullie kunnen ervoor kiezen om de nacht voor en/of na de bruiloft op het landgoed door te brengen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie speciale dag.

Conclusie

Landgoed Rhederoord is de ideale locatie om te trouwen. Met zijn prachtige omgeving, historische charme en uitgebreide services biedt het landgoed alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke trouwdag. Of je nu droomt van een intieme ceremonie in de buitenlucht of een groots feest in een van de elegante zalen, Landgoed Rhederoord zorgt ervoor dat jullie bruiloft perfect wordt georganiseerd en dat jullie en jullie gasten zich helemaal thuis voelen op deze betoverende locatie.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon