Liedjes Trouwen: De Perfecte Soundtrack voor Jullie Grote Dag

Op zoek naar de perfecte liedjes om jullie trouwdag nog specialer te maken? Liedjes trouwen kunnen een geweldige manier zijn om emotie, liefde en vreugde toe te voegen aan jullie ceremonie en receptie. Of je nu op zoek bent naar romantische ballades, vrolijke deuntjes of klassieke hits, er is een liedje voor elk moment van jullie bruiloft. In dit artikel zullen we enkele populaire liedjes trouwen in het Nederlands bespreken die jullie dag onvergetelijk zullen maken.

1. “Mag Ik Dan Bij Jou” – Claudia de Breij

Een van de meest geliefde liedjes trouwen in het Nederlands is “Mag Ik Dan Bij Jou” van Claudia de Breij. Dit nummer is perfect voor de ceremonie of als achtergrondmuziek tijdens het tekenen van de trouwakte. De emotionele tekst en de prachtige stem van Claudia de Breij zullen zeker voor tranen van geluk zorgen.

2. “Ik Heb Je Lief” – Paul de Leeuw

Paul de Leeuw’s “Ik Heb Je Lief” is een klassieker als het gaat om liedjes trouwen. Dit nummer is ideaal voor de openingsdans of als achtergrondmuziek tijdens het aansnijden van de bruidstaart. De romantische en oprechte tekst zal jullie liefde voor elkaar nog meer benadrukken.

3. “Zij” – Marco Borsato

Marco Borsato’s “Zij” is een prachtig liedje dat perfect past bij een bruiloft. Dit nummer kan worden gespeeld tijdens de ceremonie, bij het weggeven van de bruid of als achtergrondmuziek tijdens het diner. De ontroerende tekst en de krachtige stem van Marco Borsato zullen zeker indruk maken op jullie gasten.

4. “Als Ze Er Niet Is” – De Dijk

Als jullie op zoek zijn naar een wat meer up-tempo liedje voor jullie trouwdag, dan is “Als Ze Er Niet Is” van De Dijk een geweldige keuze. Dit nummer kan worden gespeeld tijdens de receptie of als achtergrondmuziek tijdens het feest. De energieke melodie en de pakkende tekst zullen zeker voor een feestelijke sfeer zorgen.

5. “Vlinders” – Nick & Simon

Als jullie op zoek zijn naar een vrolijk en opgewekt liedje trouwen, dan is “Vlinders” van Nick & Simon een aanrader. Dit nummer is perfect voor de openingsdans of als achtergrondmuziek tijdens het aansnijden van de bruidstaart. De vrolijke melodie en de positieve tekst zullen jullie gasten zeker laten glimlachen.

6. “Afscheid” – Glennis Grace

Als jullie op zoek zijn naar een emotioneel en krachtig liedje trouwen, dan is “Afscheid” van Glennis Grace een goede keuze. Dit nummer kan worden gespeeld tijdens de ceremonie of als achtergrondmuziek tijdens het diner. De indrukwekkende stem van Glennis Grace en de ontroerende tekst zullen zeker voor kippenvelmomenten zorgen.

7. “Ik Kan Het Niet Alleen” – De Dijk

De Dijk heeft nog een geweldig nummer dat perfect past bij een bruiloft, namelijk “Ik Kan Het Niet Alleen”. Dit nummer kan worden gespeeld tijdens de ceremonie of als achtergrondmuziek tijdens het feest. De oprechte tekst en de meeslepende melodie zullen jullie gasten zeker raken.

8. “Jij Bent Zo” – Jeroen van der Boom

Als jullie op zoek zijn naar een romantisch en liefdevol liedje trouwen, dan is “Jij Bent Zo” van Jeroen van der Boom een goede keuze. Dit nummer is perfect voor de openingsdans of als achtergrondmuziek tijdens het aansnijden van de bruidstaart. De zoete tekst en de warme stem van Jeroen van der Boom zullen jullie hart verwarmen.

9. “Mooi” – Marco Borsato

Marco Borsato heeft nog een prachtig nummer dat niet mag ontbreken op jullie trouwdag, namelijk “Mooi”. Dit nummer kan worden gespeeld tijdens de ceremonie of als achtergrondmuziek tijdens het diner. De betoverende tekst en de emotionele melodie zullen jullie gasten zeker ontroeren.

10. “Zo Stil” – Bløf

Als jullie op zoek zijn naar een rustig en intiem liedje trouwen, dan is “Zo Stil” van Bløf een goede keuze. Dit nummer kan worden gespeeld tijdens de ceremonie of als achtergrondmuziek tijdens het diner. De poëtische tekst en de kalme melodie zullen zorgen voor een intieme sfeer.

Of jullie nu kiezen voor romantische ballades, vrolijke deuntjes of klassieke hits, liedjes trouwen kunnen jullie trouwdag naar een hoger niveau tillen. Deze lijst met populaire liedjes in het Nederlands biedt een geweldige selectie om uit te kiezen. Vergeet niet om jullie persoonlijke voorkeuren en de betekenis achter de nummers in overweging te nemen bij het maken van jullie keuze. Met de juiste liedjes trouwen zal jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring worden voor jullie en jullie gasten.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon