Wat geef je iemand die gaat trouwen?

Als je uitgenodigd bent voor een bruiloft, is het gebruikelijk om een cadeau mee te nemen voor het bruidspaar. Maar wat geef je iemand die gaat trouwen? Het vinden van het perfecte cadeau kan soms een uitdaging zijn. In dit artikel geven we je een aantal ideeën en suggesties om het bruidspaar te verrassen op hun grote dag.

1. Geld

Een van de meest populaire cadeaus voor een bruiloft is geld. Geld is altijd handig voor het bruidspaar, omdat ze het kunnen gebruiken om hun huwelijksreis te financieren, hun nieuwe huis in te richten of om andere kosten te dekken. Je kunt ervoor kiezen om het geld in een mooie envelop te doen of het te verpakken in een originele manier, zoals een geldboom of een geldtaart.

2. Huwelijksreis

Een ander geweldig cadeau voor een bruidspaar is een bijdrage aan hun huwelijksreis. Je kunt bijvoorbeeld een hotelovernachting boeken op hun bestemming, een activiteit regelen of een cadeaubon geven voor een romantisch diner. Dit cadeau geeft het bruidspaar de mogelijkheid om samen te genieten van een onvergetelijke huwelijksreis.

3. Persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau is altijd een goede keuze. Je kunt bijvoorbeeld een fotoboek maken met foto’s van het bruidspaar, hun familie en vrienden. Of je kunt een gepersonaliseerd sieraad laten maken met hun initialen of trouwdatum erop. Een ander idee is om een gepersonaliseerde wijnfles te geven met een etiket waarop hun namen en trouwdatum staan.

4. Ervaring

Geef het bruidspaar een onvergetelijke ervaring cadeau. Dit kan bijvoorbeeld een ballonvaart zijn, een dagje spa of een kookworkshop. Kies iets waarvan je weet dat het bruidspaar ervan zal genieten en waar ze mooie herinneringen aan zullen overhouden.

5. Huishoudelijke artikelen

Als het bruidspaar net gaat samenwonen, kunnen huishoudelijke artikelen een praktisch cadeau zijn. Denk aan keukengerei, beddengoed, handdoeken of servies. Je kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven voor een woonwinkel, zodat het bruidspaar zelf kan kiezen wat ze nodig hebben.

6. Cadeaubon

Als je niet zeker weet wat het bruidspaar graag wil hebben, is een cadeaubon altijd een veilige keuze. Je kunt een cadeaubon geven voor een winkel waarvan je weet dat ze er graag komen, een restaurant waar ze graag eten of een spa waar ze kunnen ontspannen. Op deze manier kunnen ze zelf iets uitzoeken wat ze leuk vinden.

7. DIY cadeau

Als je handig bent en graag iets zelf maakt, kun je ervoor kiezen om een DIY cadeau te geven. Denk aan een zelfgemaakte taart, een handgemaakt schilderij of een zelf gebreide deken. Een zelfgemaakt cadeau laat zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het maken ervan, wat het extra speciaal maakt.

8. Abonnement

Geef het bruidspaar een abonnement cadeau op iets waar ze van houden. Dit kan bijvoorbeeld een tijdschrift zijn, een wijnabonnement of een streamingdienst. Op deze manier kunnen ze regelmatig genieten van iets wat ze leuk vinden, zelfs na de bruiloft.

9. Avontuurlijke activiteit

Als het bruidspaar avontuurlijk is ingesteld, kun je ze verrassen met een avontuurlijke activiteit. Denk aan een dagje klimmen, raften, parachutespringen of een helikoptervlucht. Dit cadeau zorgt voor een adrenalinekick en geeft het bruidspaar de mogelijkheid om samen nieuwe ervaringen op te doen.

10. Liefdesbrieven

Een romantisch en persoonlijk cadeau is het schrijven van liefdesbrieven. Schrijf een aantal brieven waarin je je liefde en waardering voor het bruidspaar uitdrukt. Je kunt ervoor kiezen om de brieven in een mooie doos te doen, zodat het bruidspaar ze op speciale momenten kan herlezen.

Conclusie:

Er zijn talloze cadeau-ideeën voor iemand die gaat trouwen. Of je nu kiest voor geld, een persoonlijk cadeau, een ervaring of iets praktisch voor in huis, het belangrijkste is dat het cadeau met liefde en aandacht is uitgekozen. Het bruidspaar zal ongetwijfeld blij zijn met elk cadeau dat ze ontvangen, omdat het symbool staat voor de liefde en steun van hun dierbaren op hun speciale dag.

Plaats een reactie

Gaat u trouwen?

Word zorgeloos vervoerd of rij zelf in de Volvo Amazon. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!

Bekijk de Volvo Amazon